Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2019, 16:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Obrovská ryba z hlbín zjedla žraloka na jeden hlt. Z úst trčal len chvost

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Žraloky zrejme nie sú to najnebezpečnejšie pod morskou hladinou.

Aj v prírode sa dejú kruté a smutné scenáre a dôkazom toho je aj video, ktoré na internet publikovala americká National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA). Väčšina ľudí považuje žralokov za jedných z najnebezpečnejších predátorov oceánu, no ako ti ukáže video vyššie, aj žraloky sa majú čoho obávať.

Na nič netušiacom žralokovi si totiž pochutnala šikovná a obrovská ryba z radu ostriežotvarých, ktorá naňho zozadu zaútočila a prakticky ho prehltla na jedenkrát, pričom ostala trčať iba chvostová plutva.

Ryba to vymyslela naozaj šikovne. Hromada žralokov si totiž pochutnávala na roztrhanom mečúňovi, tak sa priplížila zozadu a jedného zo žralokov si rovno podala, pričom sa ostatné pravdepodobne rozpŕchli.

Celá akcia sa udiala približne 450 metrov pod vodou a ľudia z NOAA ju zachytili len úplnou náhodou, keď hľadali potopený lodný tanker. 

Odporúčané
Aj žraloky sú kanibali. Jeden svojho súpera takmer rozhryzol na polovicu v súboji na život a na smrť Aj žraloky sú kanibali. Jeden svojho súpera takmer rozhryzol na polovicu v súboji na život a na smrť 11. júla 2019, 20:08
Domov
Zdieľať
Diskusia