Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2019, 12:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Subclub definitívne skončil

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Legendárny bratislavský podnik už zrejme nikdy neotvorí.

Bratislavský nočný klub Subclub definitívne ukončil svoje pôsobenie. Legendárna klubová stálica hlavného mesta končí z viacerých dôvodov a podľa exkluzívneho vyjadrenia prevádzkovateľa pre Refresher pravdepodobne už nikdy neotvorí.

Odporúčané
Majiteľ Subclubu: Nezatvárame kvôli drogám ani výstavbe. O prežitie bojujeme už 13 rokov Majiteľ Subclubu: Nezatvárame kvôli drogám ani výstavbe. O prežitie bojujeme už 13 rokov 28. marca 2019, 13:03

Subclub bol jedným z najobľúbenejších klubov mladej generácie, zameraný na elektronickú hudbu, najmä techno a drum & bass. Na jeho mieste kedysi stál podobne populárny U-Club, z ktorého sa vyvinula prezývka „U-čko“. Klub bol známy aj kvôli častým problémom návštevníkov so zakázanými látkami.

Subclub definitívne zatvoril svoje brány
Subclub definitívne zatvoril svoje brány Zdroj: Matúš Majer/REFRESHER

Jeho zatvorenie má na svedomí výstavba štvrte Vydrica pod hradným kopcom. Developer musí podľa zákona zachovať prístupovú cestu do bunkra, kde Subclub sídli, tá však vedie cez vedľajší vchod do priestorov, kde sídli strelnica a sám si domyslíš, že techno párty medzi zbraňami a muníciou nie je dobrý nápad.


Posledný event v Subclube sa udial 29. júna, odvtedy sa do stredy do Subclubu ešte dalo príležitostne dostať. Teraz to už nie je možné a klub pod Bratislavským hradom zrejme zanikne.

Domov
Zdieľať
Diskusia