Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 11:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pakistanský politik vyzdvihol reakcie pilota z GTA V. Pomýlil si realitu so zábermi z videohry

ZAUJÍMAVOSTI GTA V
Uložiť Uložené

Svojimi vyjadreniami teraz zabáva sociálne siete.

Aj keď sa množstvo ľudí snaží politike vyhýbať, často nás vie výborne zabaviť. Najnovšie to potvrdil pakistanský politik Khurram Nawaz Gandapur z tamojšej strany Awami Tehreek, ktorý chcel pochváliť pilota z dychberúceho letiskového incidentu.

Gandapur zrejme na krátke video natrafil niekde na sociálnych sieťach a nezaoberal sa tým, či je video skutočné, falošné alebo dokonca či náhodou nepochádza z populárnej videohry GTA V. Práve posledná možnosť bola pravdivá, video na YouTube nahral The UiGamer koncom júna.

Pakistanský politik vyzdvihol reakcie pilota z GTA V. Pomýlil si realitu so zábermi z videohry
Zdroj: Twitter

Video zachytáva pristátie obrovského dopravného lietadla Airbus A380, ktorému na pristávaciu plochu náhle vošiel tanker plný leteckého benzínu. Pilot v kokpite Airbusu odvrátil katastrofu vďaka svojej duchaprítomnosti, čo musel oceniť aj pakistanský politik.

Samozrejme, na sociálnych sieťach hneď chystal výsmech, a tak medzitým príspevok zmazal. Tešiť sa musia najmä vývojári z Rockstar Games, keď si aj po rokoch od vydania GTA V ľudia dokážu pomýliť hru s realitou.

Domov
Zdieľať
Diskusia