Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 18:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber nakladá Taylor Swift, Česko má nového najlepšie zarábajúceho športovca. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+ TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sa dozvieš, akým problémom čelí Taylor Swift a ktorému českému športovcovi sa podarilo získať exkluzívnu zmluvu.

Refresher má nový český YouTube kanál, na ktorom postupne nájdeš veľa nového lokálneho obsahu vrátane rozhovorov, ankiet z ulíc, Interhejtov a reportáží z domácich udalostí. Samozrejmosťou sú aj Freshnews, ktoré vychádzajú každý štvrtok o 18:00 a výnimkou nie je ani dnešok.

Tentokrát to žilo hlavne okolo Taylor Swift, ktorá možno už definitívne stratila práva na svojich prvých 6 albumov. Postupne sa však ukazuje, že v tomto prípade možno nie je ona tou dotknutou, keďže už viackrát mala možnosť všetky nahrávky odkúpiť. Dozvieš sa taktiež, čo je nové v Česku, ale aj vo svete filmov.

Veľký úspech zaznamenal aj známy športovec Tomáš Satoranský, ktorý podpísal exkluzívnu zmluvu v NBA s Chicagom Bulls. V rámci nej si v nasledujúcich troch rokoch prilepší o 30 miliónov dolárov, čo z neho robí najlepšie zarábajúceho športovca v Českej republike. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia