Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 13:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Opitý zamestnanec košického letiska nabúral do lietadla, keď ho išiel tankovať. Nafúkal 3 promile

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Polícia slovenskej republiky informuje o bizarnom prípade z metropoly východu.

Z facebookovej stránky Polícia Slovenskej republiky sa opäť dozvedáme o bizarnom prípade opitého človeka počas pracovnej doby. Tentokrát ide o prípad z košického letiska, kde pracovník zodpovedný za tankovanie nabúral do lietadla pripraveného na odlet. 

Podľa dostupných informácií tankovacie vozidlo šoféroval po vybavovacej letiskovej ploche, pričom došlo ku kontaktu s lietadlom, ktoré v tom čase už bolo naplnené cestujúcimi aj personálom. 

Odporúčané
Na východe Slovenska ordinovala pod vplyvom alkoholu zdravotná sestra v detskej ambulancii. Nafúkala 2,56 promile Na východe Slovenska ordinovala pod vplyvom alkoholu zdravotná sestra v detskej ambulancii. Nafúkala 2,56 promile 1. júna 2019, 19:06

Po vykonaní dychovej skúšky sa zistilo, že zamestnanec košického letiska nafúkal 2,96 promile a opakované merania mali stúpajúcu tendenciu. Pracovník teda podľa všetkého musel alkohol piť tesne pred tým, ako sadol do vozidla.

Polícia informuje aj o tom, že nedošlo k žiadnym zraneniam a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za spôsobenie nehody tohto typu hrozí trest vo výške 2 až 5 rokov väzenia

Domov
Zdieľať
Diskusia