Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 14:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

5 typov letnej obuvi, ktoré by mal vo svojom šatníku vlastniť každý muž

5 typov letnej obuvi, ktoré by mal vo svojom šatníku vlastniť každý muž
Zdroj: Suicoke
MÓDA ADIDAS NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE
Uložiť Uložené

Priedušné tenisky, mokasíny a sandále ťa budú sprevádzať počas celého leta.

Aj keď to tak miestami vôbec nevyzeralo, leto sa nezadržateľne blíži. Už niekoľko dní si užívame občasné horúčavy, ktorých sa čoskoro dočkáme na pravidelnej báze, s čím sa spája aj značná obmena šatníku. Odložíme mikiný, kostýmy, saká a nahodíme tričká s krátkym rukávom, dlhé nohavice vymeníme za krátke, a rovnako siahneme aj po priedušnejšej obuvi. Toto je päť typov, ktoré by mal vlastniť každý muž.

Odporúčané
10 najkrajších krátkych nohavíc, ktoré môžeš aktuálne kúpiť. Siahneš po teplákových alebo vojensky inšpirovaných? 10 najkrajších krátkych nohavíc, ktoré môžeš aktuálne kúpiť. Siahneš po teplákových alebo vojensky inšpirovaných? 24. mája 2019, 13:10

Tenisky s úpletovým zvrškom

Športový giganti ako adidas a Nike vynakladajú množstvo energie na vývoj inovatívnych technológií, ktorými by pre spotrebiteľa ešte väčšmi spríjemnili ich obuv. Jednou z najvhodnejších možností pre blížiace sa leto sú úpletové zvršky Primeknit od adidas a Flyknit od Nike. Ľahučký a obzvlášť priedušný materiál predstavuje všetko, čo v horúčavach tvoja noha priam až vyžaduje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jeff W (@jeff4kicks) on

Plátené tenisky

Iba máloktorá obuv je taká obľúbená ako plátené tenisky značiek ako Converse alebo Vans. Niet sa ale čomu čudovať, sú pomerne cenovo dostupné, ikonické, priam až kultové, a na výber máš z nespočetného množstva najrôznejších dizajnov. Plátený materiál je do istej miery tiež priedušný, takže ich frekvencia v uliciach sa so zvyšujúcimi sa teplotami bude iba zvyšovať. Zvol preto niektoré s unikátnejším lookom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Converse (@converse) on 

Driver Shoes

Ku elegantnejšiemu outfitu s košeľou alebo polokošeľou a chino krátkymi nohavicami zvol takzvané driver shoes. Ide o typ poloformálnych mokasín, ktoré kombinujú tradičný komfort s modernejším dizajnom a s gumovou podrážkou pre lepšiu stabilitu. Z cenovo dostupnejších kúskov odporúčame pestrofarebnú ponuku od New Republic.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by New Republic (@shopnewrepublic) on

Sandále

Sandále s ponožkami už dávno nie sú zastaralou záležitosťou, ktorú si vyhováral svojmu otcovi na dovolenke v Chorvátsku. Japonci ich už dávno povýšili na úplne inú úroveň. S atraktívnymi ponožkami si kúsok od kultovej značky Suicoke nedokážeme predstaviť. Vďaka lokálnemu obchodu Queens si ich po novom môžeš zaobstarať aj u nás.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by socks design 後研設計 (@nozzlequiz_official) on

Šľapky

Potrebovať budeš rovnako aj šľapky, ktorých dizajnérska varianta je mimochodom jedným z najväčších trendov v obuvi za niekoľko posledných rokov. Poriadne ležérna obuv je ľahko skombinovateľná a flexibilná – využiješ ju pri mori, pri kúpalisku, večer pri grile alebo pri obyčajnej prechádzke. Navyše, ponúka ich akákoľvek značka, takže ti stačí zvoliť kúsok od svojej obľúbenej.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by New Republic (@shopnewrepublic) on 

Domov
Zdieľať
Diskusia