Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2019, 13:10
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

10 najkrajších krátkych nohavíc, ktoré môžeš aktuálne kúpiť. Siahneš po teplákových alebo vojensky inšpirovaných?

MÓDA
Uložiť Uložené

Prečkaj horúce leto v kúskoch od adidas, Nike alebo Stone Island.

Aj keď to tak počas posledných májových dní vôbec nevyzeralo, leto sa nezadržateľne blíži. Na chvíľu sme síce zo šatníkov vytiahli nepremokavé bundy a ďalšie vrstvy, už čoskoro si na ne ani nespomenieme. Nahodíme plátené tenisky a vystačíme si s tričkami. Krátke nohavice budú naším každodenným chlebom, rozhodli sme preto vybrať desať najlepších modelov.

Odporúčané
Rytmusovi som dával zľavy, keď ešte nemal peniaze. Tony je legenda, ktorá priniesla hip-hopový štýl na Slovensko Rytmusovi som dával zľavy, keď ešte nemal peniaze. Tony je legenda, ktorá priniesla hip-hopový štýl na Slovensko 14. mája 2019, 19:06

Uniqlo x Adam Scott Kando Shorts (29,90 €)

Pokiaľ si fanúšikom elegantnejšie pôsobiacich krátkych nohavíc, ideálnym kandidátom je kúsok so štýlovými pukmi. Za veľmi priaznivú cenu dostaneš kvalitný rýchloschnúci kúsok navrhnutý v spolupráci s profesionálnym golfistom.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Uniqlo

Nike Big Swoosh Shorts (49 €)

Ikonické logo od Nike sa v najnovšej kolekcii objavuje v nadrozmernej veľkosti. Krátke nohavice z teplákoviny patria medzi najobľúbenejšie kúsky svetoznámej značky a práve verzia s veľkým logom je obzvlásť skvelá.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Levi's Hi-Ball Cargo Shorts (51,50 €)

Zvieracie vzory sú v kurze, aj čo sa týka pánskej módy. Obzvlášť divoký leopardí vzor, ktorý si krátke nohavice priam zamiloval. Ponúka ich aktuálne celé kvantum značiek a módnych návrhárov, napríklad aj dnes už kultová záležitosť Levi's.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Queens.cz

Levi's 501 Hemmed Shorts (53 €)

Ak si skôr tradičnejší a nevieš si vynachváliť džínsy, stav na klasiku v podobe tých od Levi´s. Legendárna značka známa pre svoj kvalitný denim ťa určite nesklame a vo skvelo fitujúcom strihu 501 predstavujú ideálnu voľbu.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Freshlabels.cz

Carhartt WIP Aviation Shorts (74 €)

Iba máloktorá značka oblečenia je na scéne toľko desaťročí ako Carhartt. Vo svojich produktoch čerpá zo svojej podstaty, ktorou je pracovný odev. Krátke nohavice s vreckami a prívlastkom Aviation skombinuješ takmer s čímkoľvek.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Stan Ray Fatigue Shorts (79 €)

Americká značka pracovného oblečenia Stan Ray drží v ponuke vysokokvalitné nohavice z luxusných trvácnych materiálov. Inšpirované opäť pracovným odievaním, konkrétne maliarskymi nohavicami, sú dostupné aj v krátkom prevedení.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Palace Shell Shorts (100 €)

Palace Skateboards sa už od svojho založenia v roku 2009 nepretržite drží medzi najobľúbenejšie značky streetwearového oblečenia na svete. Každá ďalšia kolekcia je zaujímavejšia a zaujímavejšie. V tej najnovšej okrem iného ponúka farebné krátke nohavice z nepremokavého shellového materiálu. 

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Palace Skateboards
Odporúčané
10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave 10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave 29. januára 2019, 13:11


adidas x Missoni Supernova Shorts (105 €)

Iba prednedávnom sa športový gigant adidas spojil s uznávanou talianskou značkou úpletov Missoni, s ktoru spoločne predstavili celkom bohatú kolekciu oblečenia a obuvi. Jedným z najsignifikantnejších kúskov z kolekcie sú ručne farbené krátke nohavice z vlneného úpletu.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Stone Island Garment Dyed Sweat Shorts (170 €)

Legendárna talianska značka Stone Island má už niekoľko desaťročí priam až kultový status. Môže za to vysoká kvalita materiálov, s ktorými narába a minimalistický futuristický dizajn. Na týchto krátkych nohaviciach, samozrejme, nechýba ikonické logo s kompasom.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Maharishi M51 Cargo Shorts (215 €)

Britská značka Maharishi čerpá inšpiráciu v historickej armádnej výstroji. Svojim zákazníkom ponúka jedinečné kúsky vychádzajúce z rozličných vojenských období. Tieto krátke nohavice kompletizujú uniformu, ktorá sa používa už od roku 1951.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Maharishi
Domov
Zdieľať
Diskusia