Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2019, 15:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najkrajšie pláže a najbizarnejšia cesta vlakom za 1 €. Na Srí Lanke je cestovanie dobrodružstvom

REFRESHER
Uložiť Uložené

Jimmy Pé sa presunul z Indie na Srí Lanku a vďaka novému vlogu máš možnosť vidieť, ako to tam vyzerá.

Cesta Jimmyho Pé a jeho priateľky naprieč Áziou pokračuje. Prvých 5 vlogov nám predstavil z nádhernej Indie, ktorá však nepatrí medzi najčistejšie kúty sveta. Dozvedeli sme sa však všetko potrebné, čo potrebuješ vedieť v prípade, že sa tam chystáš.

Zároveň nám talentovaný slovenský DJ a producent elektronickej hudby ukázal, ako to vyzerá v tamojších kluboch, keďže tento jeho cestovateľský polrok súvisí aj s turné, ktoré aktuálne v ázijských krajinách absolvuje. 

Tentokrát sa presunul na Srí Lanku, kde mal v pláne si po náročnej Indii trochu oddýchnuť. Vďaka najnovšiemu videu sme mali možnosť vidieť lokálne jedlo, nádherné pláže a prírodu. Už tradične máme možnosť vidieť bizarný spôsob cestovania. Vlakom sa cez veľkú časť krajiny môžeš presunúť za pár centov, potrebuješ však pevné nervy aj trochu odvahy.

Niekedy sa dokonca všetci cestujúci do vlaku nezmestia a musia sa pridržiavať zábradlia počas toho, ako trčia z vagóna. Výhra už tradične nebol ani autobus, viac sa však dozvieš v najnovšom vlogu.

Domov
Zdieľať
Diskusia