Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 16:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovák Vladimír Furdík alias Night King: Scéna s Aryou bola najnáročnejšou v mojej kariére

Slovák Vladimír Furdík alias Night King: Scéna s Aryou bola najnáročnejšou v mojej kariére
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Známy slovenský kaskadér sa rozpovedal o práci na bitke o Winterfell.

Bol to jeden z najťažších dní v mojom živote. Robil som na rôznych zložitých kaskadérskych kúskoch, ako beh ohňom... no skrátka množstvo šialeností. Ale v tomto momente, keď som chytil Aryu, boli emócie od Maisie také silné, že som mal pocit, akoby som v ten deň minul všetku svoju energiu,“ povedal pre portál Vulture Slovák Vladimír Furdík.

Niekto pred mnohými rokmi urobil chybu a vytvoril Night Kinga. A on ním pritom nechcel byť. Preto si povedal niečo na štýl, že teraz započnem vojnu a všetkých zabijem, pretože ste zo mňa spravili Night Kinga a prinútili ste ma žiť 7 alebo 10-tisíc rokov za stenou v mrazivej krajine,“ vyjadril sa ďalej pre Variety k motivácii nebezpečného záporáka Vladimír Furdík.

A takto nejak vyzerá úspešný rodák zo Slovenska, na ktorého sme patrične hrdí

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...finally it’s tíme for the ice-cream #gameofthrones @rowleyirlam #gameofthrones_hbo #hbo #icecream #vladimir_furdik_

Príspevok, ktorý zdieľa Vladimír Furdík (@vladimir_furdik_),

Furdík sa neskôr pre portál Vulture vyjadril aj k tomu, ako mal podľa režiséra Miguela Sapochnika pristupovať k Branovi Starkovi. „Bran nie je človek. Je to koláč. A ty by si tento koláč veľmi rád zjedol,“ opisoval režisérove humorné slová Furdík.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Najťažším momentom zo všetkých prác na Game of Thrones mala byť ale práve scéna s Maisie Williams, ktorú ako profesionálny kaskadér v minulých sériách pripravoval na bojové scény. „Pršalo, bolo chladno, pre Maisie nebolo ľahké skočiť na mňa v ten pravý moment a pre mňa nebolo jednoduché ju v pravý moment zachytiť. Bol to najnáročnejší kúsok, aký som zažil pred kamerou“ priznal sa Night King Furdík.

Najnáročnejší, ale aj najkrajší deň z pracovného života Vladimíra Furdíka

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

my hardest and most beautiful day #gameofthrones

Príspevok, ktorý zdieľa Vladimír Furdík (@vladimir_furdik_),

Bolo to naozaj náročné. Sme veľmi dobrí priatelia a poznáme sa. Nebolo pre mňa jednoduché predstierať, že ju chcem zraniť. Keď som ju schmatol pod čeľusť, nebolo to ľahké. Pokiaľ by ste spravili zlý pohyb – a nezachytili ju správne – mohla prísť k úrazu. Obaja sme teda boli pod tlakom. Nebol to ľahký deň,“ prehlásil pre The Hollywood Reporter.

Taktiež pár slov povedal aj k úsmevu, ktorý venoval Daenerys. Podľa jeho názoru sa Night Kingovi páčilo, že jej zákrok s drakom nevyšiel. Jeho cieľom bol však Bran, a tak Daenerys s oštepom veľmi rýchlo odohnal. Nemal na ňu vtedy totiž vôbec čas.

Rozhodnutie tvorcov o tom, že Night King zomrie práve rukou Arye, Furdík považuje za najlepšie možné riešenie, pretože takúto scénu nikto nečakal. Herečka Maisie Williams ale priznala, že sa spočiatku obávala, aby ľudia nemali pocit, že si Arya takúto „poctu“ nezaslúži.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#got #thenightking #gameofthrones #maisie_williams @maisie_williams

Príspevok, ktorý zdieľa Vladimír Furdík (@vladimir_furdik_),

Domov
Zdieľať
Diskusia