Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019 o 2:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Strážcovia Galaxie 3 sa začnú natáčať už budúci rok s režisérom Jamesom Gunnom. Ako príbeh ovplyvnia udalosti Endgame?

Strážcovia Galaxie 3 sa začnú natáčať už budúci rok s režisérom Jamesom Gunnom. Ako príbeh ovplyvnia udalosti Endgame?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Avengers: Endgame možno ohlásilo príchod Namora

Spomínaš si na moment z Avengers: Endgame, kedy sa Natasha zhovárala s ostatnými hrdinami prostredníctvom hologramu? Okoye v tejto scéne spomenula, že pri pobreží Afriky zaznamenali podmorské zemetrasenie, čo by pokojne mohlo značiť prítomnosť Namora (podvodný mutant so schopnosťami približne ako Aquaman), ktorý sa viackrát objavil v komiksoch Black Panthera. Práva na sólovku Namora sú momentálne v rukách Universal Pictures, v tímovkách sa ale objaviť môže. A ak nebude v pokračovaní Panthera, mal by byť v dvojke Doctora Strangea.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Digital Comics

Autori 21 Jump Street a Lego Movie vytvoria komiksové seriály pre Sony

Režiséri a scenáristi Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, The Lego Movie) sa dohodli so spoločnosťou Sony Picture Entertainment na 5-ročnej spolupráci, pri ktorej budú vytvárať a rozvíjať televízne projekty založené na postavách z Marvel Comics. Zapojení budú však aj do výroby seriálov z komiksového sveta Sony, kam patrí aj Spidey či Venom. Snáď sa v ich podaní dočkáme teda nejakého rozšírenia animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Strážcovia Galaxie 3 sa začnú natáčať už budúci rok s režisérom Jamesom Gunnom. Ako príbeh ovplyvnia udalosti Endgame?
Zdroj: Sony Pictures Animation
 

Guardians of the Galaxy 3 by sa mohlo natáčať už budúci rok

Vyhodený a opäť najatý režisér James Gunn momentálne pracuje na The Suicide Squad, následne na to by sa však mal vrhnúť na komiksovku Guardians of the Galaxy 3. Kedy sa tak ale stane? Podľa najnovších informácií by sa mohlo začať natáčať už budúci rok, no ak k tomu naozaj dôjde, bude to tesné.

Na pred-produkcii Guardians by musel pracovať ešte počas natáčania The Suicide Squad (štart je naplánovaný na jeseň 2019), pričom by snímku natáčal až potom, čo by DC projekt putoval do fázy post-produkcie. Stále sa to však môže zmeniť a natáčanie trojky Guardians sa ešte posunie.

Taktiež ostáva záhadou, či s tímom Star-Lorda ostane aj Thor, ktorý sa k nemu na konci Endgame pridal a označil ho za Asgardians of the Galaxy. Zabúdať netreba ani na Gamoru, ktorá pochádza ešte z obdobia pred prvými Strážcami, takže si nepamätá a necíti nič, čo sa stalo potom. V podstate je to celkom iná osoba, než akú ju poznáme od začiatku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Daisy Ridley sa stáva Hamletovou Opheliou

Spoločnosť IFC Films zverejnila nový trailer pre romantickú drámu Ophelia. Tá bude vychádzať z knihy Lisy Klein, ktorá pracuje s premisou známej hry Hamlet od Williama Shakespearea, no román sa od klasickej hry veľmi líši. Celý dej je totiž rozprávaný práve z pohľadu Ophelie, Hamletovej lásky. Režíruje Claire McCarthy (The Turning) a zahrajú si Daisy Ridley, George MacKay, Naomi Watts, Clive Owen, Tom Felton či Devon Terrell. Americká premiéra je naplánovaná na 28. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia