Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagramový milionár našiel svoje zlaté Porsche posprejované vulgarizmami. Nedávno mu dokonca zhorelo Lamborghini

ZAUJÍMAVOSTI PORSCHE
Uložiť Uložené

Nikto by nechcel vidieť svoje auto v takomto stave.

Brit Lak Sira nepatrí medzi najväčších šťastlivcov. Iba pred pár mesiacmi si urobil radosť, keď z našetrených peňazí zaplatil skoro 150-tisíc eur za Lamborghini Gallardo, ktoré si nechal rovno pozlatiť.

Lak zarába vďaka vlastnej obchodníckej firme venujúcej sa nákupu a predaju akcií, a tak ročne zarobí slušný balík peňazí, lenže keď svoje pozlátené Lamborghini vytiahol na cestu, po chvíli s frajerkou zacítili zápach benzínu a auto o pár minút začalo horieť. Lak ho preto musel nechať na kraji diaľnice.


Z talianskeho superšportu nezostalo pojazdné vozidlo, a preto sa obchodník poobzeral po novom tátošovi. Voľba padla na Porsche Panamera za takmer 100-tisíc eur, pričom aj nové auto si nechal pozlatiť. Tentokrát ho však nezradila technika, ale škodoradosť obyvateľov Londýna.

Obchodník svoju Panameru zaparkoval v jednej z lepších londýnskych štvrtí, ale keď sa k autu vrátil, našiel na ňom načierno nasprejované vulgarizmy ako „wanker“ a „shit“. Na Instagram potom zavesil len fotku auta s popisom, že to už snáď ani nie je pravda.

Domov
Zdieľať
Diskusia