Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2019, 18:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slimso: Musíš mať swag, keď sa chceš obliekať ako Yzomandias (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj rozhovor s mladým youtuberom Slimsom, ktorý sa už stihol presláviť aj ako raper.

Do nášho štúdia sme si od začiatku roka na rozhovor pozvali už veľa známych ľudí zo slovenského internetu a v tomto trende pokračujeme aj dnes. Tentokrát nás navštívil známy youtuber Slimso, ktorý aktuálne študuje v zahraničí a sám priznáva, že je veľmi ťažké zadefinovať je tvorbu. 

Okrem reakcií, komentárov či rôznych hodnotení sa venuje aj rapu. Približne pred mesiacom vydal skladbu Ďalší blunt a v rozhovore nám prezradil aj to, že ju má v pláne rapovať naživo, resp. v čase, keď už je video vonku, má za sebou prvý koncert. Tým sa od zvyšku kolegov z YouTube scény výrazne líši, jeho hudobné ambície však zatiaľ k profesionálnej úrovni nesiahajú. 

Okrem odpovedí na otázky o jeho tvorbe a živote zároveň spoločne s moderátorom Šajmom zhodnotili zopár outfitov známych osobností, keďže majú obaja prirodzene blízko k móde. Dozvieš sa teda čosi viac o Slimsovi ale aj jeho názoroch na obliekanie Yzomandiasa, Alex Wortex alebo páru Robo Reis a Soňa Skoncová. 

Domov
Zdieľať
Diskusia