Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 12:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Youtuber Slimso rapuje. Nenabíja zbraň, ale tvoju čajku a dáva jej aj napapať

HUDBA
Uložiť Uložené

Ďalším youtuberom-raperom je Slimso, ktorý by chcel byť súčasťou novej vlny.

Speváčky, moderátori aj youtuberi, dnes už rapuje naozaj každý, kto chce. Tvorcovia na YouTube tak vedia efektívne využiť svoje vybudované platformy, ktoré boli dovtedy založené na reakciách, komentároch a vlogoch. Podobným prípadom je aj Slimso s približne 55 tisíc odberateľmi, ktorý tvorí výhradne pre mladé publikum a rieši bežné lifestyle témy. 

Teraz svojim fanúšikom predstavuje aj hudobnú novinku s názvom Ďalší blunt, v ktorej rapuje o tom, ako je najlepší a má všetko, čo chce. Vrátane tvojej frajerky. Dočkali sme sa teda bežnej egotripovej skladby po vzore všetkých ostatných a ako už býva zvykom, nechýba ani sprievodný videoklip. 

Hudobná spolupráca pochádza od Conspiracy Flat a viac už snáď dodávať nie je potrebné. Do komentárov nám pokojne napíš svoj názor aj to, čo si myslíš o rapujúcich youtuberoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia