Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 23:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jaime sa v druhej časti Game of Thrones stretne s Daenerys a Night King sa dostane na Winterfell

Jaime sa v druhej časti Game of Thrones stretne s Daenerys a Night King sa dostane na Winterfell
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Kingslayer sa postaví pred dcéru kráľa, ktorému do chrbta vrazil meč.

Prvá epizóda je za nami, je načase zamerať sa na tú druhú. HBO už tradične uvoľnilo krátky teaser odhaľujúci, čo nás približne čaká. V prvom rade je to príchod Jaimeho Lannistera na Winterfell. S Daenerys sa už mal česť stretnúť sa, no nikdy spolu neprehovorili. Zdá sa, že Dany sa v domove Starkovcov cíti sebaistejšie, a tak dá Jamiemu pocítiť svoj hnev práve tam. 

My už vieme, že Dany nie vždy uvažuje racionálne a je až príliš tvrdohlavá. Pokojne môže vyviesť niečo veľmi hlúpe už len kvôli tomu, že sa proti tomu rozhodnutiu postavia všetci jej partneri. Zabúdať netreba ani na to, čo Jaime urobil Branovi. Máme však dojem, že Bran mu za to bude ešte vďačný, keďže už vlastne dávno nie je Bran. 

Podľa všetkého to vyzerá tak, že oná veľká bitka o Winterfell sa uskutoční v 3. epizóde. Má rovných 82 minút a údajne sa celá má zamerať len na boj medzi ľuďmi a White Walkers, pričom sa má kamera sústrediť na veľké množstvo postáv rozosiatych všade po hrade a jeho okolí.

Vzhľadom na video nižšie je ťažké predstaviť si, že by sa boj o Winterfell dal oddialiť o rovné dve epizódy, takže je možné, že zvyšné tri epizódy sa zamerajú na boj preživších s Cersei. Žeby bol Night King porazený už tak skoro a Game of Thrones budú skutočne hlavne o súboji o trón?

Domov
Zdieľať
Diskusia