Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 15:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zrútila sa, keď jej Instagram vymazal účet. Teraz flexí s Gucci kabelkou a vysmieva sa hejterom

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Hejterom odkazuje, nech sa starajú o seba.

Keď Jessy Taylor zistila, že jej po hromadných nahláseniach sociálna sieť Instagram zmazala účet, na ktorom nazbierala cez 110-tisíc fanúšikov, na chvíľu sa psychicky zrútila. Na YouTube nahrala video, kde so slzami v očiach vysvetľuje, čo sa stalo, ako tvrdo pracovala na tom, aby sa dostala do tohto bodu a vynadala všetkým ľuďom s potrebou tyranizovať niekoho na Instagrame nahlasovaním.

Video sa veľmi rýchlo objavilo v mnohých svetových médiách, Jessy získala náhlu popularitu, aj keď prevažne negatívnu, a tak na vzniknutú situáciu musela zareagovať. Na YouTube nahrala nové video, v ktorom vysvetľuje, že si na svoj životný štýl musí zarábať úplne sama. Ľudia ju obviňovali, že je falošná, pretože jej rodičia vraj majú veľký majetok, lenže ona sa oháňa tým, že je dospelá a peniaze od rodičov nedostáva.

Odporúčané
Influencerka sa zrútila, keď jej vymazali účet na Instagrame. Ľudia sa jej smejú, ale štúdie upozorňujú na riziká Influencerka sa zrútila, keď jej vymazali účet na Instagrame. Ľudia sa jej smejú, ale štúdie upozorňujú na riziká 7. apríla 2019, 10:57

Hejterom odkazuje, že ich urážky ju nijak nezasahujú, pretože si nič také nepripúšťa. Vraj miluje všetkých ľudí, teda okrem tých, ktorí nahlasovali jej profil a niekoľko svojich sesterníc a bratrancov. Vo videu dokonca vytiahla batoh od Gucci za viac ako 1 200 €, na ktorom chcela ukázať, že je dospelá žena zarábajúca vlastné peniaze, a tak sa nedá zastrašiť na svojej ceste za úspechom.

Ako by si mohol očakávať, reakcia verejnosti nebola nijak odlišná. Svedčí o tom počítadlo lajkov a dislajkov, kde svietilo 30 pozitívnych reakcií a viac ako 550 tých negatívnych. Jessy zatiaľ ľudí nepresvedčila o tom, že si slávu zaslúži, ale možno sa raz situácia obráti.

Domov
Zdieľať
Diskusia