Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 9:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nechytaj Aless za riť, prišla sa len baviť. S novinkou prichádza album Druhá Šanca

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka a raperka sa po dlhšej dobe pripomína novou tvorbou, spúšťa predobjednávky ďalšieho albumu a vydáva videoklip.

Aless má za sebou náročný rok 2018 obvzlášť po súkromnej stránke, aj napriek tomu sa však rozhodla postaviť na nohy a vrátiť sa k tvorbe. Už dlhšie avizuje tretí sólový album s titulom Druhá Šanca, čo pravdepodobne hovorí za úplne všetko. Znova sa chce uchádzať o priazeň tých, ktorí jej prestali veriť a zároveň ukázať aj čosi viac ako doteraz. 

Ak sleduješ jej sociálne siete, tak asi vieš, že veľa času trávi cestovaním a jej najnovší projekt vznikal aj za veľkou mlákou, pričom teraz sa fanúšikovia dočkali novinky s názvom Plán. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postarali kanadskí The Glowsticks, ktorí dlhodobo spolupracujú napríklad s Bennym Cristovaom alebo Annet X. 

O videoklip sa postaral Martin Miko so svojim tímom a už z nadpisu pravdepodobne vieš, že tématicky pôjde skôr o reprezent záležitosť. Aless zároveň spúšťa predpredaj albumu, ktorý oficiálne vychádza 22. apríla, kedy budú originály expedované. No a ak ťa zaujíma aj krátky príbeh za celým coverom, prečítaj si tento instagramový príspevok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia