Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 18:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Keanu Reeves sa po núdzovom pristátí vžil do role záchrancu, cestujúcich upokojoval a púšťal im pesničky

Keanu Reeves sa po núdzovom pristátí vžil do role záchrancu, cestujúcich upokojoval a púšťal im pesničky
Zdroj: Summit Entertainment
FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Cestovať s Reevesom musí byť zážitok a nejaké núdzové pristátie to predsa nemôže pokaziť.

Známa hviezda z Matrixu či z populárnej akčnej série John Wick pravidelne cestuje civilnou dopravou a maniere ho míňajú na kilometre ďaleko. Stretnúť Reevesa v lietadle sa pošťastilo aj cestujúcim, ktorí mali namierené zo San Fracisca do Burbanku. Ich lietadlo ale muselo bohužiaľ núdzovo pristáť v Bakersfielde.

Keanu Reeves sa vžil do role záchrancu z Nebezpečnej rýchlosti a behom chvíle sa stal svojím spôsobom vedúcou osobnosťou v miestnosti, ktorá spolucestujúcim vysvetlila, aké sú ich možnosti. Nakoniec sa všetci zhodli na tom, že 2-hodinová jazda dodávkou do Burbanku s hviezdnym Reevesom bude tou správnou možnosťou a batožinu vyriešia neskôr.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Keanu Planet FAN Community (@keanu.planet),

Vďaka moderným technológiám, a teda mobilných telefónom a sociálnym sietiam, sa táto milá udalosť začala šíriť internetom obrovskou rýchlosťou. V dodávke Keanu naďalej komunikoval so spolucestujúcimi, čítal im informácie o Bakersfielde a dokonca im stihol prehrať aj country pieseň s názvom It's Such a Pretty World Today.

Odporúčané
Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu 22. marca 2023, 10:00

Reeves ani v podobnej, príliš nepotešujúcej situácii neodložil svoju všeobecne známu povahu dobráka a s úsmevom sa nechal odfotografovať vedľa unavených, ale mimoriadne natešených fanúšikov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @keanuital,

f

Domov
Zdieľať
Diskusia