Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2019, 11:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West predával nikdy nevydané Yeezy v provizórnom limonádovom stánku

MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Raper s manželkou spríjemnili deň mnohým ľuďom.

Keby si mal šancu, kúpil by si zatiaľ nevydané tenisky Yeezy priamo z rúk Kaneyho Westa? Raper sa spoločne s manželkou Kim Kardashian a spoločnosťou adidas spojili s organizáciou National Alliance on Mental Illness, ktorá pomáha ľuďom s psychickými problémami po celých Spojených štátoch. Samotný Kanye si viackrát prešiel ťažkými chvíľami, a tak si uvedomuje, aké dôležité je dohliadať na psychické zdravie detí, mládeže aj dospelákov.

Tenisky Yeezy Boost 700 V2 Geode zatiaľ Kanye nevydal, v obchodoch by sa mohli objaviť v najbližších mesiacoch. Tenisky sú však hotové, a tak nechal Kanye vyrobiť niekoľko limonádových stánkov po Amerike, kde začal predávať práve tieto Yeezy.

Všetko sa odohrávalo 22. marca a cena bola stanovená na 300 dolárov. Nešlo pritom o snahu zarobiť na ľuďoch kreatívnym spôsobom. Namiesto toho budú všetky peniaze vyzbierané peniaze darované spomínanej organizácii, aby mohla pomôcť ďalším ľuďom v ťažkých životných situáciách. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ray polanco jr (@raypolancojr),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený mywidelens (@mywidelens),

Domov
Zdieľať
Diskusia