Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 13:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Macaulay Culkin žartuje o obvineniach Michaela Jacksona z pedofílie. Podporiť ho prišla aj spevákova dcéra

ZAUJÍMAVOSTI MICHAEL JACKSON
Uložiť Uložené

Známy herec sa k prebiehajúcej ságe doteraz vyjadroval len striedmo.

Meno hudobnej legendy Michaela Jacksona bude zrejme už navždy pokryté podozreniami z obťažovania a zneužívania detí. S údajnou pedofíliou spevák bojoval dlhé roky, ale nikdy z nej nebol usvedčený.

Názory mnohých fanúšikov však v posledných mesiacoch zmenili dokumentárne seriály a filmy, ktoré mapujú obvinenia a dokonca prinášajú výpovede údajne zneužitých ľudí. Čerešničkou na torte bol dokument Leaving Neverland, o ktorom sa rozpráva až doteraz.

Aj v ňom bol spomínaný Macaulay Culkin. Herec stvárnil ikonického Kevina z filmov Sám doma a popritom si vybudoval blízky vzťah s Michaelom Jacksonom, ktoré odjakživa obhajoval.

Ba čo viac, v roku 2005 dokonca svedčil na súde v prospech speváka, keď tvrdil, že Michael bol srdečný a starostlivý muž, ale o zneužívaní detí nemohla byť ani reč. Macaulay je navyše krstným otcom spevákovej dcéry Paris. V médiách sa nedávno objavila, keď sa vraj mala pokúsiť spáchať samovraždu.

Macaulay speváka obhajoval mnohokrát, ale na margo dokumentu Leaving Neverland sa priamo nevyjadril. Nepriamo však obvinenia spomína pravidelne. Na nahrávanie komediálneho podcastu Bunny Ears Podcast Live Show si pozval komika Weird Al Yankovica a spoločne prebrali množstvo tém, upozornil Cosmopolitan.

Odporúčané
Michael Jackson nemohol zneužívať chlapca v dobe, keď to on tvrdí, uznal režisér dokumentu Leaving Neverland Michael Jackson nemohol zneužívať chlapca v dobe, keď to on tvrdí, uznal režisér dokumentu Leaving Neverland 2. apríla 2019, 15:52

Keď prišla reč na speváka, Macaulay sarkasticky povedal, že sa teraz potrebuje opýtať dôležitú otázku. „Aký bol tvoj vzťah s Michaelom Jacksonom?“ vyšlo z neho a všetci sa začali smiať. Macaulay tejto otázke čelí neustále, a tak si chcel zažartovať na účet reportérov.

Weird Al Yankovic odpovedal, že vzťah so spevákom by charakterizoval ako prevažne platonický, vraj sa stretli dvakrát či trikrát a bol k nemu veľmi milý. Herec zase zakontroval, že spevák bol podľa týchto vyjadrení naozaj skvelou osobou. Viac do hĺbky ani jeden z účastníkov šou nezašiel, a tak zostala téma Jacksona uzatvorená.

Domov
Zdieľať
Diskusia