Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2019 o 22:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Night King chce v 8. sérii Game of Thrones zabiť niekoho konkrétneho a Samuel L. Jackson vtipne rekapituluje príbeh

Night King chce v 8. sérii Game of Thrones zabiť niekoho konkrétneho a Samuel L. Jackson vtipne rekapituluje príbeh
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Slovák Vladimír Furdík sa v nedávnom rozhovore v krátkosti rozpovedal ohľadom svojej postavy.

Na prvý poriadny trailer pre ôsmu a zároveň finálnu sériu Game of Thrones sme si museli počkať naozaj dlho. Ten však nedávno konečne dorazil a spolu s ním prišla aj akcia, obľúbené postavy či prísľub nevyhnutnej vojny proti Night Kingovi a jeho armáde nemŕtvych. Ako sa ale ukázalo, najnovšia ukážka dokázala prekonať aj rekord sledovanosti.

Podľa portálu Deadline totiž trailer získal 81 miliónov videní v priebehu prvých 24 hodín od zverejnenia, čo je pre stanicu HBO absolútnym rekordom. Prvenstvo doposiaľ držala ukážka zo 7. série Game of Thrones, ktorá mala na svojom konte 61 miliónov pozretí. Aby sme ale neostali iba pri číslach, presunieme sa na malý moment aj k slovám, a to konkrétne slovám Slováka Vladimíra Furdíka (náš obsiahly rozhovor s ním nájdeš tu).

Night King má v 8. sérii Game of Thrones jasný cieľ a Samuel L. Jackson vtipne rekapituluje celý príbeh seriálu
Night King má v 8. sérii Game of Thrones jasný cieľ a Samuel L. Jackson vtipne rekapituluje celý príbeh seriálu Zdroj: HBO

Ako už určite vieš, Furdík v seriáli stvárňuje vyššie spomínanú postavu Night Kinga, no a práve on sa v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly rozpovedal o nadchádzajúcej 8. sérii: „Ľudia zistia že Night King má cieľ, ktorý chce zlikvidovať. Uvidíte aj podobný moment medzi ním a Jonom, aký sa odohral v epizóde Hardhome, keď Jon stál na lodi a hľadel na Night Kinga, ktorý zdvihol ruky. Tentokrát to bude ale oveľa silnejšie.“

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023 o 14:30

Furdík ďalej prezradil, že každý z režisérov seriálu vidí jeho postavu inak. Niektorí chcú, aby hral Night Kinga s náznakmi ľudskosti, iní si ho predstavujú ako chladného záporáka túžiaceho po pomste. „Niekto z neho vytvoril Night Kinga, takže nikto nevie, kým bol predtým,“ dodal Slovák. “On však Night Kingom byť nechcel. Myslím si, že sa chce pomstiť. Všetci v príbehu totiž majú dve strany, dobrú a zlú. No Night King má iba tú zlú.

Na otázku, či má nejaký obľúbený moment svojej postavy, Furdík iba dodal: „Ten ešte len príde.“ Čo konkrétne tým myslel, to sa pravdepodobne dozvieme až v priebehu záverečnej série. Prvej epizódy sa dočkáme už 14. apríla (duben) 2019 a pokiaľ sa chceš o finále seriálu dozvedieť viac, klikaj sem. Na záver pripájame ešte skvelé video, v ktorom Samuel L. Jackson vysvetľuje príbeh seriálu nováčikom. Samozrejme, v necenzurovanej forme.

Domov
Zdieľať
Diskusia