Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2019, 15:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V lotérii vyhral 270 miliónov dolárov, ale bývalá manželka ho aj tak nechce vziať späť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani obrovská výhra mu rozpadnutý vzťah nezlepila.

Američan Mike Weirsky nemal v posledných rokoch stále zamestnanie. Občas si privyrábal rôznymi spôsobmi, ale väčšinu času strávil doma, pretože si nevedel nájsť prácu. Aj to bol jeden z hlavných dôvodov, prečo sa s ním bývalá manželka Eileen Murray v októbri minulého roku rozviedla.

Strávili spolu dlhých 15 rokov, ale manželstvo očividne nefungovalo tak, ako si Eileen predstavovala. Svojho manžela musela dokonca počas celého zväzku finančne podporovať a v rámci rozvodu od nej dostal väčšiu čiastku peňazí, takže sa na finančné ťažkosti sťažovať nemohol.

Šťastie sa však neusmialo na Eileen, ktorá celý život pracovala, ale práve na Mikea. Len pred pár dňami zistil, že vďaka žrebu sa stal výhercom jackpotu v lotérii. Výška výhry? Mike vyhral 273 miliónov dolárov, pričom si zrejme domov odnesie 162,5 milióna dolárov, pretože si vyberie vyplatenie výhry naraz. Keby si nechal splátky výhry rozdeliť na nasledujúce desaťročia, zinkasoval by celú čiastku.

Médiá sa hneď spojili s Eileen a vypytovali sa jej, aké ma pocity po tom, čo sa so svojím manželom nedávno rozviedla a on teraz vyhral obrovský majetok. Ona len skonštatovala, že si môže peniaze nechať, pretože jej lásku a priazeň mu náhla výhra nevráti. Ako píše MSN, Mike teda môže zabudnúť na to, že vďaka lotérii sa bude môcť vrátiť ku bývalej manželke. Odkázala mu len toľko, nech s peniazmi urobí správnu vec a pomôže svojej rodine.

Mike momentálne plánuje nákup Fordu Raptor a teší sa na život, kedy bude môcť ráno vstať a len tak odísť na výlet bez toho, aby sa musel pozerať na stav účtu. Keby však nebolo dobrého človeka z čerpacej stanice, žiadnu lotériu by nevyhral.

Svoj žreb si totiž zabudol na benzínke, kde ho našiel náhodný okoloidúci a odovzdal ho zamestnancom, vďaka čomu si ho Mike neskôr vyzdvihol. Už vyzval okoloidúceho, aby sa prihlásil, pretože sa mu plánuje finančne odvďačiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia