Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2019, 18:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Detective Pikachu si zabojuje aj legendárny Mewtwo. Pokémoni z tvojho detstva sú späť

V Detective Pikachu si zabojuje aj legendárny Mewtwo. Pokémoni z tvojho detstva sú späť
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spomenieš si ešte na ich mená? Alebo už máš v pamäti len Pikachua?

Až do príchodu prvých ukážok sme boli voči Detective Pikachu mierne skeptickí, no publikované materiály v nás vyvolali nemalú zvedavosť. Hlas Ryana Reynoldsa Pikachuovi perfektne sadol a pri pohľade na prvých Pokémonov sme sa museli pousmiať.

S týmto netradičným hraným experimentom so svetom Pokémonov to jednoducho nevyzerá vôbec zle, a pokiaľ nás scenáristi zavalia množstvom vtipných hlášok a nelineárnym príbehom, možno sa v kine nakoniec dočkáme slušnej popcornovej zábavy. Tomuto variantu nasvedčuje aj nový trailer.

Okrem neho sa prostredníctvom Twitteru vždy humorne naladený Ryan Reynolds s fanúšikmi podelil o svoje skúsenosti s method actingom v rámci natáčania Detective Pikachu. Method acting je akousi hereckou prípravou jedinca, kedy sa umelec a postava v úvodzkovkách „stávajú jednou a tou istou osobou“. Viac o tejto téme sa dočítaš v našom článku.

V momente, kedy sa Reynolds stal malým Pikachuom, zabudol vyzdvihnúť svoje dcéry zo školy. Odôvodnil to tým, že ich Pikachu predsa nepozná. Okrem toho sa podobne ako Christian Bale snažil schudnúť množstvo kilogramov (konkrétne 82 kg), čím sa chcel dostať na úroveň Pikachua. Ryanov pokus mu ale jeho doktor zo zdravotných dôvodov zatrhol.

S Reynoldsom je skrátka o zábavu zakaždým postarané a jediné, čoho sa skutočne obávame, je to, že pri rozprávaní Pikachua budeme myslieť na sarkastického Deadpoola. Detective Pikachu sa do našich kín dostane 10. mája (květen) 2019 a pre akékoľvek ďalšie informácie klikni sem. Na projekte mimo iných pracuje aj talentovaný Slovák Vladimír Valovič, s ktorým sme už robili niekoľko rozhovorov.

Pokémoni z tvojho detstva sú späť. Ryan Reynolds chcel kvôli postave Pikachua schudnúť 82 kilogramov
Pokémoni z tvojho detstva sú späť. Ryan Reynolds chcel kvôli postave Pikachua schudnúť 82 kilogramov Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia