Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2019, 12:50
Čas čítania 0:00
Richard Balog

High fashion tenisky či kabelky. Ženy zo Slovenska a Česka na móde rozhodne nešetria

High fashion tenisky či kabelky. Ženy zo Slovenska a Česka na móde rozhodne nešetria
Zdroj: @mincionec / @pepamack
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Najkratší mesiac v roku bol na svoje pomery poriadne teplý a priamo úmerné tomu boli aj outfity, ktoré vytiahli Slovenky a Češky.

Mesiac sa s mesiacom opäť snúbil, a tak nastáva správny čas na poohliadnutie sa za najlepšími outfitmi v podaní Sloveniek a Češiek. Hneď na úvod avšak musíme dodať, že dnes urobíme aj menšiu výnimku a v článku tak nájdeš slečnu neznámu pendlujúcu medzi Talianskom, Švajčiarskom a Anglickom.

Naše dve malé krajiny začínajú byť čoraz viac otvorené módnym trendom a postupne začíname dobiehať taktiež západných susedov typu Taliansko/Francúzsko, kde obliekanie nie je tabu už dlhé časové obdobie. Za všetko, samozrejme, musíme vďačiť okrem iného aj sociálnym sieťam, ktoré dokážu rozšíriť obraz kdekoľvek.

Naspäť ale k našim dievčatám žijúcim či už doma alebo v zahraničí, ktorým je odevný priemysel veľmi blízky a odráža sa to na ich vzhľade. Február bol tentokrát až neobvykle teplý a priamo úmerne tomu volili vybrané zástupkyne samotné kúsky. Nenechaj sa teda prekvapiť rôznymi krátkymi topmi alebo odhalenými členkami.

Ešte predtým, než však prejdeme ku samotným fotografiám, tak si vyhlásime aj 3 najúspešnejšie outfity za predchádzajúce obdobie, teda január. Na pomyselnom 1. mieste skončila vždy kontroverzná Bronka, ktorá za sebou zanechala Alexandru, respektíve Andy. Anketu k tohtomesačnému súhrnu nájdeš na konci článku, nezabudni prosím na to, ďakujeme za podporu.

P.S. - Neboj sa a pošli nám aj svoj outfit na stránku Móda Refresher alebo na instagramový účet @refreshermarket a možno už o mesiac uvidíš v obdobnom článku práve seba. Ďakujeme!


??? - @mincionec

tenisky: Balenciaga

Slečna síce na 99 percent nepochádza zo Slovenska, respektíve Česka, ale objavili sme ju na Instagrame pod hashtagom #dnesnosim, a tak nám nedalo nezaradiť ju do dnešného článku. Dôvody ti musia byť jasné...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by C. (@mincionec) on

Veronika - @veshion

bunda: Something Navy / čiapka a šál: Acne Studios / topánky: Dr. Martens

Populárna blogerka z Českej republiky nás svojimi outfitmi teší kontinuálne už nejaký ten piatok a tentokrát opäť trafila klinček presne po hlavičke. Veľmi jednoduchá, ale svieža kombinácia, ktorou sa pokojne môžeš inšpirovať.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Veronika Pohl (@veshion) on

Alexandra - @alexsedlackova

bunda a nohavice: Levi's / tenisky: Converse / podprsenka: Intimissimi

Zostaviť outfit s čisto denimových kúskov nepatrí medzi najľahšie úlohy, avšak čerstvo 25-ročná influencerka to zvládla ľavou zadnou a my jej nemáme čo vytknúť a ani nechceme...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

Karolína - @karolinachomistek

tenisky: Y-3

Každý, kto sa aspoň trochu vyzná, tak vie, že model Kaiwa od adidas Y-3 patrí medzi najzaujímavejšie siluety súčasnosti. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko opäť dokazuje svoj dokonalý módny cit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek) on

Tereza - @ttapple

top: Vetements / nohavice: MM6 / tenisky: Louis Vuitton

Jabĺčko buď miluješ alebo nie a my patríme do prvej skupiny, čo si už určite postrehol. Tentokrát vsadila krehká plavovláska na streetwearovo ladené kúsky módnych domov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TTAPPLE (@ttapple),

Eliška - @timetofit

Už si ani nespomíname, kedy naposledy sa v našom článku objavila táto slečna a teší nás, že to môžeme konečne napraviť podareným outfitom. Usmievavá plavovláska a jej pozdrav z New Yorku poteší každého.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Time To Fit (@timetofit) on

Petra - @pepamack

top: Zara / denimové nohavice: Paige / topánky: IRO Paris

Už aby bolo vonku teplejšie, že milé slečny a dámy?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Barbora - @barborafranekova

Ženský outfit ako vystrihnutý z módneho magazínu, čo v prípade bývalej Miss Slovensko platí doslovne, keďže šéfuje domácemu periodiku s názvom TOP Fashion. Záležitosti ladené tón v tóne sú už dlhodobo naše obľúbené.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova) on

Andy - @andicsinger

kabát: The Curated / denimové nohavice: Levi's / tenisky: Alexander McQueen / kabelka: Celine

Slovenská influencerka žijúca v Sydney len málokedy siahne pri výbere kúskov vedľa a daným outfitom opäť potvrdzuje svoj prehľad v móde.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

Elisabeth - @elisabeth_el

tenisky: Chanel / kabelka: Gucci

Plyšový kabát výraznej farby je hlavnou dominantou outfitu, v ktorom by sa atraktívna tmavovláska nestratila ani na milánskom týždni módy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ELISABETH UHLIAROVÁ (@elisabeth_el) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť náš instagramový účet @refreshermarket, ktorý ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia