Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2019, 14:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie hororu Tiché miesto má dátum premiéry. Kedy dorazí do kín?

Pokračovanie hororu Tiché miesto má dátum premiéry. Kedy dorazí do kín?
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

Snímka A Quiet Place 2 by sa mala začať natáčať už toto leto.

Dlho sa hovorilo o tom, že John Krasinski, ktorý sa na horore A Quiet Place podieľal ako herec, režisér a spoluscenárista, bude pracovať aj na pripravovanom pokračovaní. Nedávno sme ťa dokonca informovali, že Krasinski skutočne pracoval aj na príbehu k dvojke, pričom sa s ním počíta aj ako s režisérom.

Okrem toho sme sa tiež dozvedeli, že samotné natáčanie A Quiet Place 2 by malo začať niekedy v priebehu tohto leta. O dátume premiéry však bolo ticho. Teda až doposiaľ. John Krasinski totiž prostredníctvom svojho účtu na Twitteri oznámil, že A Quiet Place 2 vstúpi do kín 15. mája (květen) 2020.

Čo sa samotného príbehu týka, vieme zatiaľ iba toľko, že by mal tentokrát sledovať úplne inú skupinu ľudí. Zároveň sa však hovorí o možnom návrate postáv, ktoré v jednotke stvárnili Emily Blunt, Noah Jupe a Millicent Simmonds. Nechajme sa teda prekvapiť. Ak sa chceš o A Quiet Place 2 dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia