Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2019 o 12:45
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Ako v klube zbalíš babu? Našu Barborku sme poslali do nočného Trafa, aby to zistila

REFRESHER
Uložiť Uložené

Stačí mať peniaze a už to ide. Aj takéto vyjadrenia si vypočula naša moderátorka

Naša Barborka sa opäť raz vybrala do nočných ulíc Bratislavy a spoločne s videotímom pre teba pripravili úsmevnú reportáž. Tentokrát mala prichystané otázky pre ženské aj mužské publikum a lepšie miesto pre hľadanie svojich respondentov si vybrať ani nemohla. 

Nočný podnik Trafo ponúka počas víkendov nejednu dobrú párty, kde máš možnosť sa príjemne zabaviť a stretnúť starých dobrých známych. Len nedávno sme ti priniesli článok, v ktorom sme ta informovali, že legendárne Trafo prichádza s modernejším interiérom a množstvom vylepšení. 

To sa pozdáva aj jeho návštevníkom, čo zistila v novej reportáži aj naša Barborka. Pre pánov mala prichystané aj otázky, ako balia baby v podnikoch a  naopak dievčatá sa jej sťažovali, čo by muži na diskotékach rozhodne robiť nemali. Prezradíme ti len to, že šarmu krásnej moderátorky neodolal skoro nikto z oslovených, a preto aj odpovede stoja za to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia