Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2019, 12:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováci z Lučenca liečili svoju jarnú únavu pervitínom. Mali pri sebe 150 gramov drogy, ale aj arzenál zbraní

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Policajti hlásia úspešný protidrogový zákrok.

Slovenskí policajti sa vždy radi pochválila úspešnými akciami. Aktívne bojujú aj proti drogám, sledujú dílerov, snažia sa rozobrať sieť distribútorov, ale aj samotných výrobcov. Z toho dôvodu uskutočnili vo štvrtok 21. februára protidrogovú akciu v Lučenci na juhu Slovenska, kde dlhodobo pôsobila skupina niekoľkých ľudí, ktorá si podľa policajtov liečila svoju jarnú únavu pervitínom.

Národná protidrogová jednotka nezaháľala a v rámci akcie PILOT vtrhla do niekoľkých miest na sídlisku Rúbanisko III. Neobišla ani areál bývalého podniku SAD, pričom policajti nešli na náhodu.

Vopred vedeli, že sa na týchto miestach budú zdržiavať osoby podozrivé z niekoľkých trestných činov, pravdepodobne nielen z prechovávania, ale aj z distribúcie návykových látok, pretože v príspevku na Facebooku policajti spomenuli, že si páchatelia vytvárali slušné zásoby pervitínu.

Vraj vymysleli originálny recept na jarnú únavu, keďže väčšina ľudí rieši jarnú únavu vitamínmi a oni zase drogami. Napokon akcia dopadla úspešne, zadržaných bolo 8 ľudí aj 150 gramov pervitínu.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Nejde síce o závratné množstvo, avšak desiatky gramov drog zrejme páchatelia nemali na osobnú spotrebu. Policajti zároveň zaistili niekoľko zbraní, o ktorých ľudia v komentároch hneď písali ako o airsoftových, ale zbrane poputujú na expertízu.

Domov
Zdieľať
Diskusia