Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 16:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Woody Harrelson a Kevin Costner lovia Bonnie a Clyde. Akčný trailer predstavuje príbeh vyrozprávaný texaskými rangermi

Woody Harrelson a Kevin Costner lovia Bonnie a Clyde. Akčný trailer predstavuje príbeh vyrozprávaný texaskými rangermi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix v marci ukáže svetu ďalší skvelo vyzerajúci film.

Poslednou dobou vychádza od Netflixu veľa očakávaných snímok. Len v marci sa dočkáme Triple Frontier a po novom aj The Highwaymen. Snímka bude vychádzať zo skutočných udalostí a predstaví nám detektívov Franka Hamera (Kevin Costner) a Mannyho Gaulta (Woody Harrelson), ktorí musia chytiť legendárne zločinecké duo Bonnie a Clyda. Tí vyčíňali v 30. rokoch minulého storočia a získali si srdcia a priazeň až príliš veľkého množstva ľudí kvôli (aj) príliš hanebným činom. 

Budú sa pritom drať mnohými americkými štátmi a spoliehať sa na overené staré kúsky. Bývalých rangerov totiž nie všetci berú vážne, čo sa však rýchlo zmení. Snímka pôsobí svižným tempom a zaujímavým príbehom dvoch ľudí, ktorí sa postarali o to, aby sa hlavne policajti v USA cítili bezpečnejšie. Netflix zrejme opätovne trafí do čierneho. 

Za réžiou stojí John Lee Hancock (Saving Mr. Banks, The Alamo, The Rookie, The Blind Side, The Founder), ktorý pracoval podľa scenára od John Fusco (Marco Polo). Rátať môžeme s R-kovým ratingom, takže bude tiecť množstvo krvi a nepochybne aj neslušných slov.  Najväčším lákadlom je samozrejme dvojica hercov Woody Harrelson a Kevin Costner.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Woodyho talent v posledných rokoch prekvitá a jeho fanúšikov postupne zaslúžene pribúda, zatiaľ čo Costner sa už herectvu až tak veľmi nevenuje. Vždy keď sa však ukáže na obrazovke, stojí to za to a my veríme, že ani v tomto prípade tomu nebude inak. Okrem nich si zahrajú aj: Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens či Thomas Mann. Premiéry sa dočkajú návštevníci South by Soutwest Film Festival, no a následne si ho užijeme všetci na Netflixe 28. marca. 

Domov
Zdieľať
Diskusia