Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2019, 18:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo a Moloch Vlavo hrajú náckov v novom slovenskom filme. Čo bolo pre nich ako hercov najťažšie?

REFRESHER MOMO
Uložiť Uložené

Na slávnostnej premiére filmu Ostrým nožom sme vyspovedali aj slovenských raperov, ktorí si zahrali negatívne postavy v novom domácom filme.

Prostredníctvom seriálu Freshnews sme sa divákom v nedeľu o 18:00 prihovorili už presne 64. raz, ak rátame aj dnešný diel. V ňom sa ako vždy dozvieš, čo dôležité sa za uplynulých pár dní v domove aj vo svete udialo. Novinkami ťa tentokrát okrem našej novej posily menom Becca prevedie aj Deniska, ktorú ti už určite predstavovať nemusíme. 

Okrem hudby sme sa pozreli aj na nové technologické novinky. Konečne budeš môcť v Messengeri vymazať omylom odoslanú správu tak, aby ju nevidel ani príjemca a verejnosť sa dozvedá, že existujú aplikácie, ktoré nám nahrávajú obrazovku na iPhonoch počas toho, ako sú spustené na pozadí. Pripomenieme si ale aj články zo športu či módy. 

V závere Freshnews ešte nájdeš krátku reportáž zo slávnostnej premiéry nového slovenského filmu Ostrým nožom. Dozvieš sa, o čom táto spomienková snímka poukazujúca na problémy v spoločnosti je, a okrem iného sme vyspovedali aj dvoch slovenských raperov – Molocha Vlavo a Moma, ktorí si zahrali neonacistov. Tí nám prezradili, ako natáčanie zvládali a či by prijali aj rolu v ďalšom filme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia