Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2019, 15:43
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Feminizmus je rakovina a ženy sú zaslepené. Xenofóbna stredoškoláčka Lívia je späť, tentokrát uráža snahu žien o zrovnoprávnenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Je členkou Kotlebovej Ľudovej mládeže a pravidelne sa k témam vyjadruje na internete. Lívia má však niektoré hodnoty poriadne pomýlené.

Určite si z októbra minulého roka pamätáš xenofóbne vyjadrenia stredoškoláčky Lívie, ktoré pobúrili internet. Autorka videa v ňom načrela do viacerých tém, pričom vyjadrila podporu fašistickým politikom, vyjadrila sa k ikonickej multikulturálnej reklame a pritom ukázala svoj nezdravý pohľad na svet.

Tentokrát sa Lívia obúva do feminizmu a tvrdí, že jeho predstaviteľky sa síce usilujú o zrovnoprávnenie, no neracionálnym spôsobom. Feministky sú vraj ovládané emóciami a popritom všetkom ani len nevidia, že sme si tu vlastne všetci rovní.

Lívia pritom všetkom stihla spomenúť aj islam a ďalšie citlivé témy a neuvedomuje si pritom, že sa dá feminizmus vykonávať aj pokojnou cestou, nielen agresívnymi spôsobmi, aké Lívia vykresľuje vo svojom videu.

Čo je však horšie, Slováci toto video prijali s omnoho väčšími sympatiami ako predchádzajúci xenofóbny príspevok. Len si bež prečítať reakcie na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia