Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 7:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher bol v Tatrách, Brno je lepšie ako New York

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Vychutnaj si najnovšie Freshnews, tentokrát z Česka. Andrea a Martin ti prezradia, čo dôležité sa za posledných pár dní udialo.

Každú stredu a nedeľu o 18:00 na našom YouTube kanáli nájdeš nový diel seriálu Freshnews, v rámci ktorého sa vždy dozvieš všetko dôležité z domova aj zo sveta. Ako si si už asi všimol, stredajší diel vzniká v Česku a mapuje dianie u našich susedov, kde to častokrát žije ešte o niečo viac ako u nás. 

Za posledných pár dní sme sa stihli dozvedieť, že Čech unikal kanalizáciou 14 hodín, aby ušiel pred zákonom, známa spoločnosť si robila srandu z upálenia Jana Palacha a aby toho nebolo málo, Praha sa chystá zbaviť jednej z najkrajších budov, aby na tomto mieste postavila obchodné centrum. 

Pridali sme aj zopár zaujímavostí zo sveta filmov a hier, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou nášho webu. V úplnom závere ešte nájdeš zopár záberov z našej návštevy Tatier, pričom však ide len o malú ochutnávku pred tým, ako predstavíme vlogy z projektu Refresher Zima

Domov
Zdieľať
Diskusia