Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2019, 14:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Andrea Verešová si mohla zahrať s Bradom Pittom. Rozhodla sa ale odmietnuť

Andrea Verešová si mohla zahrať s Bradom Pittom. Rozhodla sa ale odmietnuť
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložiť Uložené

Vieš si predstaviť Verešovú v role trójskej Heleny?

Historická snímka Trója (2004) vo svojom žánri určite nepatrí medzi práve najkvalitnejšie projekty, ale disponuje hneď niekoľkými známymi hereckými menami, ako Brad Pitt, Eric Bana, Sean Bean, Orlando Bloom či Diane Kruger. Posledná menovaná herečka si vo filme zahrala rolu Heleny, ktorá bola príčinou známej trójskej vojny.

Jej postavu ale mohla pôvodne stvárňovať slovenská modelka a niekdajšia miss Slovensko Andrea Verešová. Od prijatia hodnotnej hereckej skúsenosti ju však odradila jej mama. Tá totiž trvala na tom, že podobné ponuky sa k nej určite budú ešte hrnúť a vysvetlila jej, že štúdium má byť prvoradé.

Andre Verešová si mohla zahrať s Bradom Pittom. Uprednostila ale štúdium práva
Andre Verešová si mohla zahrať s Bradom Pittom. Uprednostila ale štúdium práva Zdroj: Warner Bros. Pictures

S touto informáciou prišiel magazín Eva. Rok na to, ako sa Andrea Verešová stala miss Slovensko, začala študovať právnickú fakultu na Karlovej univerzite v Prahe. Tá bola nakoniec aj dôvodom, pre ktorý odmietla možnosť zahrať si v Tróji postavu Heleny.

Takých ponúk ešte príde, Andrejka, hlavne dokonči tú školu,“ mala smerom k svojej dcére prehlásiť matka missky Verešovej. 

V aktuálnej dobe sa Verešová okrem modelingu venuje aj Nadačnému fondu Andrey Verešovej a svojej značke Blackeve. K podobným rolám, akú si ale mohla zahrať v prípade Tróje, sa už Verešová nikdy nedostala.

Odporúčané
Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) 4. augusta 2022, 16:30

Z minulých rokov si zahrala vedľajšie postavy v romantickej snímke Princ a ja (2004) a v komédii Panic je nanic (2006). Najnovšie sa objaví v druhej časti známej rozprávky Perinbaba.

Domov
Zdieľať
Diskusia