Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2019, 13:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Thanos sa po Avengers vrhol aj na Simpsonovcov. Prežila len Maggie

Thanos sa po Avengers vrhol aj na Simpsonovcov. Prežila len Maggie
Zdroj: 20th Television / Fox
FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Jeden z najväčších zloduchov Marvelu nemá žiadne zľutovanie.

Ak patríš medzi fanúšikov legendárnych Simpsonovcov a zároveň poslednej časti Avengers s podtitulom Infinity War (pokiaľ si film ešte nevidel, ďalej radšej nečítaj), na jednom z najnovších vtipov od Foxu sa určite dobre zasmeješ. Ako zrejme vieš, úvodné zasadnutie na gauč pred začiatkom epizódy je pre rodinu Homera Simpsona dlhoročnou tradíciou.

V 12. časti najnovšej 30. série s názvom The Girl on the Bus Simpsonovci vo svojej obývačke tentokrát objavili obávaného Thanosa. Ten záverom Infinity War vďaka moci Infinity Stones dokázal vyvraždiť polovicu obyvateľov Zeme, vrátane niektorých hlavných hrdinov.

Podobný osud v zábavnom úvode Simpsonovcov čakal aj jednotlivých členov rodiny, z ktorých nakoniec prežila iba Maggie. Kto ďalší z mestečka Springfield na následky jeho hrozivého konania zomrel však tvorcovia seriálu neukázali.

V epizóde The Girl on the Bus nás ďalej tvorcovia pobavili napríklad zrecyklovaním známej scény z 5. série (časť s názvom Homer Loves Flanders), v ktorej Homer zmizne v kríkoch. Tá sa stala populárnou najmä vďaka sociálnym sietiam.

Odporúčané
Najlepšie vtipy a hlášky zo Simpsonovcov. Pamätáš si, v ktorom diele zazneli? Najlepšie vtipy a hlášky zo Simpsonovcov. Pamätáš si, v ktorom diele zazneli? 20. júla 2022, 9:50

Schovanie sa do kríkov častokrát ľudia posielajú vo forme gifu ako náznak hanby, no daný záber si už mohol vidieť aj na množstve takzvaných meme obrázkov.

V najnovšej časti píše Homer svojej dcére Lise, že nemôže nájsť telefón. Tá mu ale odpovie, že ho práve drží v ruke, na čo Homer zareaguje odoslaním gifu, kde sa s hanbou schová do kríkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia