Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 11:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Monika Bagárová si (ne)užíva milostný trojuholník s mužom a Markétou Konvičkovou

HUDBA MONIKA BAGÁROVÁ
Uložiť Uložené

Mladá speváčka predstavuje spevácku novinku, s ktorou bude útočiť na rádiá a hitparády.

 

Monika Bagárová nám ešte tesne pred koncom roka predstavila svojho akutálneho priateľa, ktorým je MMA zápasník Makhmud Muradov. V tom čase už zároveň pilne pracovala na prípravách nového hudobného singlu, do ktorého si tentokrát zavolala účastníčku speváckej talentovej súťaže Markétu Konvičkovú

Skladba je klasickým lovesong duetom, ktorý sa určite dostane do rádiovej rotácie a do televíznych hitparád. Už samotný názov Zůstaň se mnou napovedá, o čom asi text bude. Ako už vieš z nadpisu, dočkali sme sa milostného trojuholníku s klasickým príbehom, no mužských divákov potešia v prvom rade zábery na obnaženú Moniku. 

Viac už ale v samotnom videoklipe, o ktorý sa postaral režisér Lukáš Rejmon v spolupráci s talentovaným Janom Strachom a ďalšími členmi tímu. Hudobnú produkciu doplnil o niečo menej aktívny Maiky Beatz, o ktorom, žiaľ, nemáme možnosť počuť veľmi často. 

Domov
Zdieľať
Diskusia