Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 11:01
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Leoš Mareš v kožuchu, Yzomandias vo Fendi alebo Teri Hodanová v Dior. Toto sú najlepšie outfity roku 2018

MÓDA
Uložiť Uložené

Známi Češi a Češky sa svojimi outfitmi naozaj blysli.

Všetci si snáď veľmi dobre uvedomujeme, že jedným z najdôležitejších prvkov verejne známych ľudí je okrem ich samotného talentu tiež imidž. Českí umelci, moderátori, blogerky ale aj youtuberi si čoraz viac dávajú záležať na tom, čo si oblečú na seba, my sme sa rozhodli zrekapitulovať ich najlepšie outfity z minulého roka.

Týnuš Třešničková

Jedna z našich najslávnejších youtuberiek nás omámila farebnými voľnými šatami, ktoré jej sedia perfektne. Domáci na Kapverdských ostrovoch z nej dozaista nemohli strhnúť svoje pohľady, Týnuš bola skrátka neodolateľná.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Leoš Mareš

Iba málokto má v českom showbiznise taký ikonický status ako Leoš Mareš. Slávny moderátor v minulom roku odznova nakopol svoju hudobnú kariéru, takže javiskových outfitov s kožuchmi sa nebudeme vedieť nabažiť.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Teri Holdanová

Pôvabná Teri je v móde naozaj ako doma. Jej svojská estetika, zmyselnosť a čierna s bielou sú piliermi jej štýlu, ktorý nemôžeme nazvať inak ako romantickým. Klobúkový look s bodkovanou košeľou a šatami od Dior je priam božský.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teri (@terihodanova) on

Ben Cristovao

Skutočne znamenitým bol Benov kvietkovaný outfit v príjemných farbách. Extravagantný vzor ešte väčšmi zvýraznil Bennyho exotický výzor, splnil si svoju úlohu na výbornú.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ben Cristovao (@bennycristo) on

Anna Mimieux

Módna návrhárka a tanečnica Anna Mimieux sa vďaka svojmu unikátnemu štýlu radí medzi najlepšie obliekajúce sa Češky. Dychvyrážajúci bol jej outfit, za ktorý by sa nehanbila ani Jackie Kennedy, v šatách z vlastnej dielne a okuliaroch od Chanel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fedora Salome Mimieux (@annamimieux) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fedora Salome Mimieux (@annamimieux) on

Yzomandias

Jeden z najúspešnejších československých hudobných interpretov v minulom roku flexil nespočetným množstvom dizajnérskeho oblečenia. Jeho outfity sú nezameniteľné, najväčšmi nás dostal jeho look, ktorý si mohol vidieť aj vo videoklipe na skladbu Kokalero.

Žltý sveter od Fendi a bunda od Supreme tvoria perfektný farebný kontrast

NobodyListen

DJ a producent NobodyListen, ktorý sa môže pýšiť spoluprácou s Dior si kúsky francúzskej značky nevie vynachváliť a niet sa čomu diviť, keďže dlhé roky patrí na pomyselný vrchol módneho priemyslu.

Všetko od Dior, tenisky B23

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

Alex Sedláčková

Krásna Alexandra, módna blogerka a partnerka Paulieho Garanda, je ďalším príkladom vždy dobre a vkusne oblečenej ženy z našich končín. Spomedzi obrovského množstva skvelých outfitov nás oslovil tento s krátkou bundičkou, džínsami od Levi's a vo vysokých kožených čižmách.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

Nik Tendo

Štýl mladého rapera vykryštalizoval na skutočne obdivuhodnú úroveň, jednoznačne patrí medzi najnezameniteľnejších ľudí showbiznisu. Ku skvelému outfitu, za ktorým by si sa na ulici otočil aj ty mu stačia tenisky Nike M2K Tekno, nohavice od adidas a bombera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo) on

Olga Oliwye Soukupova

Jednou z našich najvýraznejších módnych blogeriek je svojská Oliwye, ktorá elegantne kombinuje športové kúsky s luxusnými. Ku kožuchu napríklad efektne nakombinovala tenisky od Nike. Kabelka je od Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OLGA OLIWYE SOUKUPOVA (@oliwyesoukupova) on

Domov
Zdieľať
Diskusia