Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. decembra 2018, 13:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tom Hanks na Vianoce zaplatil obed celej reštaurácii. Na burger prišiel so svojou manželkou

FILMY A SERIÁLY TOM HANKS VIANOCE
Uložiť Uložené

Herec opäť dokazuje, že je jednou z najmilších osobností v Hollywoode.

Keby si hľadal najmilšieho herca v celom Hollywoode, zrejme by jedným z hlavných kandidátov bol Tom Hanks.

Filmový Forrest Gump znovu všetkým dokázal, že dokáže vyčariť úsmev na tvárach svojich fanúšikov, keď sa nedávno objavil v kalifornskom meste Fontana. So svojou manželkou Ritou Wilson si zašli vychutnať dobrý obed do burger reštaurácie In – N – Out, kde ho samozrejme všetci prítomní zákazníci rýchlo spoznali.

Tom sa nesnažil nijak skrývať, veľmi rád si s ľuďmi urobil selfies, v krátkosti prehodil zopár slov a napokon zjedol svoj hamburger. Inak sa nesprávala ani jeho manželka Rita, aj ona ochotne zapózovala a obaja boli na prvý pohľad nadšení z reakcie, ktorú si pre nich zákazníci reštaurácie pripravili.

Herec sa netváril ako obrovská hviezda, aj keď by pokojne mohol, a keď nastal čas odísť preč, ešte sa zastavil pri okienku Drive Thru, kde zaplatil za niekoľko nasledujúcich áut. Náhodní ľudia sa tak mohli tešiť, že budú mať obed zadarmo, pretože stretli Toma Hanksa. Kto si koniec koncov môže povedať, že mu obed zaplatil oscarový herec?

Odporúčané
KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? 26. decembra 2023, 12:00


 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Megan (@bookcauldron13),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený blackwatchcosplay @OVERWATCH (@blackwatchcosplay),

Domov
Zdieľať
Diskusia