Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 15:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Keanu Reeves a Halle Berry budú v trojke Johna Wicka zabíjať vrahov s dvomi útočnými psami

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Tri nové obrázky zo snímky John Wick 3: Parabellum sú predzvesťou prvého traileru.

Nové oficiálne obrázky sú vždy predzvesťou niečoho ďalšieho. V tomto prípade hovoríme o teaseri/prvom traileri, ktorý by nás navnadil na pravdepodobne záverečnú časť príbehu Johna Wicka. Ten začne tam, kde skončil diel druhý. John je na úteku pred ligou zabijakov a prakticky celým svetom. Minimálne tí prví zistia, proti komu sa postavili. John však príde do problémov a pomoc zrejme vyhľadá u niekdajšej známej menom Sofia (Halle Berry). 

Tej robia spoločnosť všade jej dvaja psi. Tí predstavujú dvoch blízkych, o ktorých prišla. Ako vyzerajú, na to sa môžeš pozrieť na obrázku nižšie. Dokonca sa dostali do jednej z akčných scén, na ktorú sa podľa tvorcov naozaj môžeme tešiť. Uvidíme veľa nových postáv nielen spoza opony vražednej organizácie, ale aj Wickovej minulosti. Čo sa mŕtvol týka, ich počet by mal jemne presiahnuť čísla predošlých dielov.

Keanu Reeves a Halle Berry majú nových psov. Nové obrázky z John Wick 3 sľubujú našľapaný koniec
Keanu Reeves a Halle Berry majú nových psov. Nové obrázky z John Wick 3 sľubujú našľapaný koniec Zdroj: Lionsagte/Entertainment Weekly

John Wick (Keanu Reeves) je na úteku z dvoch dôvodov... na jeho hlavu je vypísaný otvorený kontrakt vo výške 14 miliónov dolárov a taktiež porušil hlavné pravidlo – vzal niekomu život na pôde hotela Continental. Zmienený kontrakt objednala jeho obeť, ktorá bola členom rady s názvom High Table.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019, 13:39

John by mal byť za porušenie pravidiel už popravený, manažér Continentalu menom Winston mu ale daroval ešte jednu hodinu, kým nadobudne platnosť tzv. ,Excommunicado‘ – zrušenie členstva, zákaz využívania všetkých služieb a odstrihnutie od ostatných členov. John sa tak bude musieť prebojovať preč z New Yorku a ostať nažive.

Na režisérske kreslo opäť zasadol Chad Stahelski (spolurežisér Johna Wicka, John Wick: Chapter Two) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Laurence Fishburne či Hiroyuki Sanada (The Last Samurai, Sunshine), ktorý by si mal strihnúť hlavného záporáka. Stane sa hlavou japonského zločineckého syndikátu. Americká premiéra je naplánovaná na 17. mája (květen) 2019 a pokiaľ sa chceš o snímke dozvedieť viac, klikaj sem.

Keanu Reeves a Halle Berry majú nových psov. Nové obrázky z John Wick 3 sľubujú našľapaný koniec
Keanu Reeves a Halle Berry majú nových psov. Nové obrázky z John Wick 3 sľubujú našľapaný koniec Zdroj: Lionsagte/Entertainment Weekly
Keanu Reeves a Halle Berry majú nových psov. Nové obrázky z John Wick 3 sľubujú našľapaný koniec
Keanu Reeves a Halle Berry majú nových psov. Nové obrázky z John Wick 3 sľubujú našľapaný koniec Zdroj: Lionsagte/Empire
Domov
Zdieľať
Diskusia