Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2018, 13:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Off-White predstavilo neveľmi estetické želatínové sandále, za ktoré si pýta 200 dolárov

MÓDA
Uložiť Uložené

Nevkusná plastová obuv si na sociálnych sieťach vyslúžila poriadnu vlnu kritiky a posmechu.

Populárna talianska streetwearová značka Off-White, ktorú založil jeden z najznámejších a v súčasnosti aj najvplyvnejších módnych dizajnérov Virgil Abloh, sa rozhodla, že na to pôjde úplne opačne ako klasické módne značky.

Zatiaľ čo tie sa kvôli blížiacim vianočným sviatkom snažia do svojich ponúk zakomponovať čo najviac zimnej obuvi, taliansky luxusný gigant prichádza naopak s úplne novými letnými sandálmi. Značka je známa špecifickými a často pomerne bizarnými návrhmi a svojej povesti nezostala nič dlžná ani tentokrát.

Nová špecifická letná obuv, ktorú gigant nazval želatínové sandále, je z klasického lacného PVC plastu a okrem zipsu pripomínajúceho viazacie pásky na elektrické káble na nich nie je takmer nič výnimočné. Predstavené boli v troch farbách – v zelenej, čiernej a modrej. Aby toho nebolo málo, značka si za tento neveľmi estetický produkt pýta takmer 200 dolárov (169 €).

Na oficiálnom profile Off-White boli sandále navyše odpromované v kombinácii so žltými neónovými ponožkami, čo ešte viac posunulo hranice nevkusu. Dizajnéri v tomto prípade urobili zásadný krok vedľa, za čo si v komentároch pod príspevkom vyslúžili poriadnu vlnu kritiky a posmechu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Off-White™ (@off____white),

Domov
Zdieľať
Diskusia