Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 15:56
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ktorá slovenská budova by mala získať titul najškaredšej stavby? Hlasovať môžeš aj ty

KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Kritizovaná fasáda bratislavského hotelu Park Inn či bizarný Motýlí dom. Ktorá slovenská stavba je podľa teba najškaredšia?

Na Slovensku, a najmä v našom hlavnom meste, sa v posledných rokoch stavia ako o život. Pribúdajúce realitné projekty by mali modernizovať a skrášľovať našu krajinu, no toto pravidlo neplatí vždy. Za zmienku stojí napríklad zrekonštruovaná a často kritizovaná fasáda bratislavského hotelu Park Inn.

Okrem nej by si však v našej krajine našiel aj mnohé ďalšie stavby, ktoré svojim zovňajškom skôr škodia, ako pomáhajú či zlepšujú okolie našich miest a obcí. Slovenský portál TREND Reality sa však predsa len rozhodol dať takýmto bizarným a neestetickým budovám šancu uspieť, a to skrze hlasovania o najškaredšiu budovu Slovenska.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pierluigi Depentori (@pierdepe),

Do verejnej ankety sa môžeš zapojiť aj ty, a to prostredníctvom formulára. Tentokrát sa však hlasovanie zameriava výlučne na stavby postavené v rokoch 2010 až 2018. Svojho favorita môžeš zvoliť spomedzi už postavených budov, rozpracovaných projektov či dokonca aj keď ide len o rekonštrukciu.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Keď podobnú anketu portál uskutočnil ešte v roku 2010, prvenstvo získal ružinovský projekt Gloria, druhý skončil obytný dom Manhattan a na tretej priečke sa zhodne umiestnili projekty Jégého alej a River Park.

Domov
Zdieľať
Diskusia