Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 10:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima nepozná pravidlá a zákazy. Má radšej tepláky ako Gucci a kašle na bontón

HUDBA
Uložiť Uložené

Všetko po starom. Opäť sa obúva do instagramových žien a doručuje videoklip, ktorý sama vymyslela.

Speváčka a raperka Sima v týchto dňoch vydáva svoj druhý sólový projekt s názvom Podľa seba, ktorý je na základe výberu tém a samotných textov voľným pokračovaním debutu. Mladá interpretka sa zameriava na vyzdvihovanie ženskosti a zároveň kritizuje tie reprezentantky nežného pohlavia, ktoré sa podľa nej nesprávajú adekvátne. 

V podobnom duchu sa nesie aj novinka Kabrio. Pojednáva v prvom rade o tom, že nie je dôležité mať všetko najluxusnejšie, skôr by sme si mali zachovať svoju tvár a nebyť pózermi. Aj v tomto prípade sa o hudobnú produkciu postarala dvojica Gajlo a SkinnyTom, no a zmeny sa neudiali ani pri tvorbe klipu. 

So scenárom prišla už tradične samotná autorka, ktorá preferuje prítomnosť tanečníkov, výstrednejších outfitov a rekvizít. Našťastie, tentokrát nemusíme pozorovať výkony amatérskych hercov, ktorí už dávno do moderných videoklipov nepatria. 

Domov
Zdieľať
Diskusia