Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018, 10:05
Čas čítania 0:00
Sona O.

LEGO prichádza s novým modelom pre dospelých

ZAUJÍMAVOSTI LEGO
Uložiť Uložené

Konečne sme sa dočkali a ikonická značka stavebníc LEGO prišla s modelom pre svojich dospelých fanúšikov.

Spomínaš si aj ty na to, ako si sa hrával s Legom, staval vesmírne lode, hrady, autá, pevnosti? Stavebnica sa mohla stať čímkoľvek, na čo si si len spomenul a ty si bol na chvíľu architektom aj stavebným inžinierom. Kto tvrdí, že je táto zábavka iba pre deti? Aj my dospelí občas potrebujeme vypnúť a vrátiť sa do čias, kedy všetko záviselo iba od našej predstavivosti.

Práve tomu značka LEGO chápe, a preto vytvorila stavebnice špeciálne navrhnutú pre dospelých s názvom LEGO FORMA. Má 294 častí a poskladať si z nej môžeš svojho vlastného kapra.

LEGO prichádza s novým modelom pre dospelých
Zdroj: LEGO

A keďže nejde o úplne typickú stavebnicu, výrobca prihodil niečo navyše. Vďaka špeciálnemu systému sa ryba dokáže hýbať a celé to vyzerá, akoby plávala. Okrem toho sú k dispozícii aj rôzne typy kože od žraločej až po rôzne druhy kaprovitých rýb. 

LEGO prichádza s novým modelom pre dospelých
Zdroj: LEGO
LEGO prichádza s novým modelom pre dospelých
Zdroj: LEGO

Mladí dospelí nám často hovoria, že stále pociťujú nutkanie byť kreatívni a užívajú si, keď môžu niečo vyrábať, avšak život im to veľakrát nedovolí. Dúfame, že náš produkt ich odtiahne od obrazoviek a podnieti kreatívnu stránku zábavnou výzvou," vyjadril sa Kari Vinther manažér marketingu firmy  Creative Play Lab Pilots, ktorá s Legom spolupracuje. 

LEGO prichádza s novým modelom pre dospelých
Zdroj: LEGO

Žiaľ, musíme ti povedať, že prvá séria týchto LEGO rybyčiek je už vypredaná, no nezúfaj, spoločnosť plánuje počas roka vydať ďalšie a ak sa im bude dariť, stanú sa permanentnou súčasťou ich produktov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia