Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 10:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Raper sa chystá žalovať Fortnite, Bratislava má najluxusnejší podnik

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Ďalšie Freshnews sú vonku, s nimi aj dávka noviniek a tiež exkluzívny rozhovor.

Tradične v stredu o 18:00 sa stretávame pri českých Freshnews a teraz sa konečne dozvieš jeden z dôvodov, prečo sme sa vlastne s týmto formátom rozšírili aj do Česka. Okrem aktualít z domova a zo sveta už zo slovenskej verzie vieš, že si často na natáčanie pozývame hostí, takže teraz môžeme pozývať aj viac pražských. 

Do komentárov nám teda nezabudni napísať, kto by mal byť v ďalšom dieli. Tentokrát nás navštívila kuchárka, cestovateľka a aktuálne aj spisovateľka Kamu, ktorá porozprávala viac o svojej novej knihe a tiež aktivitách. 

Dozvieš sa aj novinky zo sveta hudby, áut či filmov a uplynulých pár dní bolo bohatých na bizarnosti všetkého druhu. Ako ťa môže zachrániť selfie, ako vyzerá poriadne hrozivá nehoda a prečo raper žaluje Fortnite, sa už však dozvieš vo videu. V závere ešte nájdeš reportáž z Velvet Baru v Bratislave, ktorý je ašpirantom na najluxusnejší klub vôbec. 

Domov
Zdieľať
Diskusia