Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 18:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Pratt sa v Lego Movie 2 stane vesmírnym cestovateľom, záchrancom Batmana, ale aj terčom vtipov na adresu Jurského sveta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. Pictures predstavilo svetu celkom novú ukážku z pripravovanej snímky The Lego Movie 2: The Second Part. Opäť nás čaká jedno úžasne animované dobrodružstvo.

Prvá ukážka z pokračovania The Lego Movie, ktoré tentokrát ponesie názov The Lego Movie 2: The Second Part, nás naozaj potešila a zároveň príjemne prekvapila.

Tvorcovia nás totiž nalákali na celkom nové, zábavné dobrodružstvo Emmeta (Chris Pratt), nachádzajúceho sa v akomsi post-apokalyptickom svete. Ten navyše výrazne pripomínal svet Mad Maxa, no došlo aj na Batmana či mimozemšťanov z vesmíru. Po poriadne dlhej dobe nás však teraz tvorcovia potešili ďalším lákavým trailerom.

Čo sa samotného príbehu týka, ten by mal nadviazať priamo na koniec jednotky a ukázať nám aj následky útoku mimozemšťanov z planéty Duplo. Hlavný hrdina menom Emmet bude dokonca riešiť existenciálnu krízu a hľadať svoje miesto v spoločnosti.

Na Emmeta a zvyšok jeho bandy teda nečaká iba boj proti nezvaným návštevníkom, ale aj obnova ich Lego sveta a bláznivá cesta do neprebádaných svetov, kde môžu ukázať svoje odhodlanie. Pevne veríme, že aj snímka The Lego Movie 2: The Second Part doručí poriadnu porciu originálnej animovanej zábavy a akcie.

Za réžiou stojí Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After) a o pôvodný návrh scenára sa postaral prevažne Phil Lord spoločne s Chrisom Millerom (The Lego Movie, 21 Jump Street). Neskôr ho ešte upravoval Raphael Bob-Waksberg (seriál BoJack Horseman).

Okrem vyššie spomínaného Pratta postavám prepožičajú hlasy aj Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill či Tiffany Haddish. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 7. februára (únor) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

V samotnom závere si ešte vychutnaj niekoľko najnovších plagátov.

Domov
Zdieľať
Diskusia