Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2018, 10:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ryanair dnes spustil masívne zľavové šialenstvo. Od 4,88 € odletíš z Bratislavy do milovaných európskych miest

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO LIETADLO
Uložiť Uložené

Írska letecká spoločnosť sa vo veľkom pripravila na Black Friday.

Na konci týždňa nás čaká celosvetový nákupný sviatok Black Friday, a tak letecká spoločnosť spustila masívne zľavové šialenstvo už dnes. Ako to už býva zvykom, zľavy neobišli ani naše bratislavské letisko, kde už teraz až do dnešnej polnoci nájdeš smiešne ceny za lety do populárnych európskych destinácií.

Od 4,88 € si vieš zaletieť do srbského Nišu, čo nemusí byť práve najlákavejšia destinácia, ale ak prihodíš rovnakú čiastku ešte raz, odrazu môžeš od 9,78 € letieť zo slovenského hlavného mesta do Bruselu, Barcelony či Birminghamu a Bologne. Pri nákupe leteniek si treba dať pozor, pretože aktuálna akcia platí len do dnešnej polnoci.

Ryanair na svojej stránke sľubuje špeciálne ponuky každý deň tohto týždňa. Ak si preto ešte nestihol kúpiš extrémne lacnú letenku a potešiť svojich kamarátov či blízkych, určite sa s nami nezabudni pravidelne pozerať na stránku írskej aerolinky, vďaka čomu za pár eur ušetrených na pive či káve budeš môcť spoznať európske kultúry. Letenky v zľave rovno nakupuj na tomto odkaze.

Ryanair dnes spustil masívne zľavové šialenstvo. Od 4,88 € odletíš z Bratislavy do milovaných európskych miest
Zdroj: Ryanair
Domov
Zdieľať
Diskusia