Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 19:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako sa povie osprchovanému východniarovi a aké oddelenie hľadá feťák v Hornbachu?

ZAUJÍMAVOSTI STAND-UP COMEDY
Uložiť Uložené

Ďalší diel Debilných vtipov je na svete. Tentokrát sa proti sebe posadili Jakub Ťapák a Gabo Žifčák.

Chalani zo Silných rečí si už vyskúšali účinkovanie v televízii, no naživo a na YouTube im to ide zatiaľ suverénne najlepšie. Pozornosti sa totiž tešia nielen vystúpenia naprieč Slovenskom, ale aj nový internetový formát Debilné vtipy, ktorým nás standupisti zásobujú už niekoľko týždňov.

Vždy iná dvojica komikov má za úlohu rozosmiať svojho protivníka vopred pripravenými primitívnymi vtipmi, ktoré sú špecifické hlavne tým, že pri ich tvorbe neexistujú žiadne hranice. Presne tak, ako pri stand-upoch, všetci si nemajú problém uťahovať aj z tém, ktoré sú v bežnej spoločnosti absolútnym tabu. Aj preto si však desaťtisíce divákov Debilné vtipy obľúbili a výnimkou nebude ani deviate pokračovanie.

V ňom sa predstavuje dvojica Jakub Ťapák a Gabo Žifčák a snáď po prvýkrát sme sa dočkali situácie, kedy jeden komik vydržal nezasmiať sa ani raz. Dokonca ani na dodatočných poznámkach, ktoré často dokážu o výsledku rozhodnúť aj mimo samotných vtipov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia