Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nevesta prečítala namiesto svadobných sľubov pred oltárom správy, ako ju ženích podvádzal

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVA SVADBA
Uložiť Uložené

Žena sa nenechala textovými správami rozhodiť.

Svadba je veľkým dňom v živote každej nevesty a ženícha. Aj krátko pred príchodom k oltáru sa však všetko dokáže zmeniť a obrátiť naruby. Svet o tom momentálne presviedča nevesta, ktorá chcela zostať v anonymite, a na portáli Whimm zverejnila svoj príbeh. Večer pred svadbou trávila s kamarátkami.

Nekonala sa žiadna bláznivá rozlúčka so slobodou, spoločne popíjali víno a nevestin mobil neustále hlásil novú prichádzajúcu správu. Väčšina z nich boli gratulácie od známych, ale jedna nechcela nikomu blahoželať.

Našla v nej len niekoľko fotografií, obrázkov a veľavravné slová: „Ja by som sa zaňho nevydala. Čo ty?“ a okamžite pochopila, že jej budúci manžel ju posledných šesť rokov klamal.

Nevesta prečítala namiesto svadobných sľubov pred oltárom správy, ako ju ženích podvádzal
Zdroj: Pixabay

Neznáma žena v sebe našla toľko úcty, že pozbierala dohromady tie najnechutnejšie časti jej spoločnej konverzácie so ženíchom, pridala aj fotky a všetko poslala neveste, aby urobila najvýznamnejšie rozhodnutie svojho života plne informovaná.

Správy obsahovali časti o tom, ako by sa jeho frajerka, teda nevesta, mohla od neznámej ženy učiť, pretože jej telo je dokonalé. Obsahovali plány o tom, kedy a kde sa mali stretávať, a tak bolo všetko jasné.

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Hneď sa zverila kamarátkam, tie ju chceli presvedčiť, nech svadbu okamžite zruší, ale ona navrhla, že sa rozhodne až ráno. Medzitým vymyslela dokonalý spôsob, ako svojho priateľa najlepšie potopiť.

Ženíchovi nič nepovedala, obliekla sa do svadobných šiat a prikráčala až k oltáru. Pred ním sa otočila smerom k hosťom a vyhlásila, že dnes sa žiadna svadba konať nebude. Vytiahla mobil a prečítala každučkú správu, ktorú jej neznáma žena poslala. Napokon odlepila zaslzené oči od mobilu, pozrela sa na ženícha a ten nedokázal povedať ani slovo. Rýchlo z kostola odišiel.

Neveste sa síce rozsypal celý životný sen priamo pred očami, ale vraj rozhodnutie neľutuje. Svadba sa nekonala, avšak jedlo a pitie bolo nakúpené, a preto si s hosťami zorganizovali veľkolepú párty až do rána.

Domov
Zdieľať
Diskusia