Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2018, 15:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor sa vysmial Mayweatherovi za vstup do MMA. Vraj s protivníkom vyzerali ako z Križovatky smrti

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník bol za svoj príspevok obvinený z rasizmu.

Aj keď Conor McGregor prehral súboj s Khabibom Nurmagomedovom, zo svojho sebavedomia očividne nestratil vôbec nič. Ír včera pozorne sledoval, ako Floyd Mayweather v spolupráci s japonskou firmou ohlasuje svoj premiérový zápas, ktorý by sa mal riadiť pravidlami MMA.

Vstup do tejto bojovej disciplíny fanúšikovia dlho očakávali prostredníctvom odvetného súboja práve s McGregorom, ale Mayweather sa 31. decembra radšej postaví doteraz nezdolanému japonskému bojovníkovi Tenshinovi Nasukawovi. Američan na tlačovej konferencii organizácie RIZIN zaujal farebným outfitom, ale McGregor mal rozdielny názor.

Na svoj Instagram pridal príspevok, kde sa boxerovi vo veľkom vysmial. Najskôr sa škodoradostne pýtal, či si teplákovú súpravu Floyd nepomýlil s plášťom do sauny. Conora zaujímalo, či je v Tokiu tak teplo, alebo si len Mayweather konečne začal uvedomovať serióznosť klimatických zmien. Ír podľa reakcie netušil, na čo sa vlastne pozerá.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Japoncovi Nasukawovi vynadal a spýtal sa, či Mayweather so svojím protivníkom nejdú natáčať 5. časť komédie Križovatka smrti, lebo vyzerajú ako Chris Tucker a Jackie Chan. Svoj komentár zakončil slovami, že Floyd je jednoducho malý bláznivý bastard, čím ukončil reakciu na to, čo sa pred ním na tlačovej konferencii odohrávalo.

McGregor sa po prehre s Khabibom opäť dostáva do pohody. My sa snáď čoskoro dozvieme, kedy sa do oktagonu postaví opäť, pretože by si mal po výprasku napraviť chuť. Ktovie, ak Mayweather vstúpi do MMA víťazne, možno hneď vyzve Íra na odvetu. Po neustálych internetových provokáciách by motivácia na dobitie svojho súpera existovala na oboch stranách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia