Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 23:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najhlúpejší ofsajd? Rumun spoluhráčovi zrušil gól nepochopiteľným dotykom len pár centimetrov pred bránkovou čiarou

ŠPORT FUTBAL RUMUNSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Rumunský futbalový pohár stojí za to.

Futbalové ligy si dali tentoraz uprostred týždňa prestávku. Namiesto nich sa pozornosť upriamila na ligové poháre, ktoré sa hrali všade od Španielska cez Anglicko až po Rumunsko.

Úroveň rumunského futbalu by si mohol spochybniť, ale po nasledujúcom momente z poslednej minúty nadstaveného času zápasu medzi tímami FC Universitatea Kluž a FC Astra Giurgiu pochopíš, že sa ho oplatí pozerať.

Samotný zápas začal mimoriadne zvláštne. Kluž hrajúca v druhej lige vyhrávala po ôsmich minútach 3:0, zatiaľ čo Astra z prvej polovice tabuľky v najvyššej súťaži sa na nič nezmohla.


O štyri minúty neskôr však Astra znížila a súpera už nepustila k slovu, vďaka čomu po štyroch góloch v rade najskôr zápas dotiahla do predĺženia a napokon do úspešného konca. Skóre mohol kozmeticky upraviť v poslednej minúte nadstaveného času predĺženia stredopoliar Laurentiu Bus.

Kluž útočila do plných a pri rohovom kope poslala do súperovej šestnástky aj brankára, takže Astra mala z nasledujúceho protiútoku dokonalú šancu zvýšiť na 3:5 a zápas ukončiť.

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Napodiv tomu zabránil hráč samotnej Astry Valentin Gheorghe, ktorý bežal dopredu spoločne so spomínaným Busom. Keď Bus vystrelil do odkrytej brány, Gheorghe loptu dobehol pár centimetrov pred čiarou a dokopol ju do brány.

Problém bol v tom, že sa v momente strely svojho spoluhráča nachádzal v ofsajdovom postavení, a tak asistent rozhodcu ofsajd naozaj odmával a gól bol zrušený. Ľudia na internete hneď žartovali, že Gheorghe mal zrejme na tikete presné skóre 3:4 a nechcel prísť o slušný balík.

Domov
Zdieľať
Diskusia