Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 18:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Kanade sa vypredali všetky zásoby marihuany, Rytmus spomína na Bengoro

REFRESHER FRESHNEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Pravidelné stredajšie Freshnews z Česka sú tu opäť, tentokrát v podaní Andrejky a Krištofa.

Počasie nám už dáva jasne najavo, že leto 2018 je nenávratne preč, čo je pre nás jasným znakom, aby sme sa zavreli do štúdia a prinášali vám ešte viac zaujímavých videí. Samozrejme, vidíme sa na rôznych eventoch a v kluboch, no netreba zabúdať ani na Freshnews, ktoré vám už niekoľko týždňov prinášame okrem tradičnej nedele o 18:00 aj v stredu o rovnakom čase. 

Naša moderátorská dvojica Krištof a Andrea vám prezradí všetko zaujímavé, čo sa za uplynulých pár dní stalo doma a vo svete. A ako vždy, aj dnes je toho hojne a keď si napríklad nestihol zaregistrovať, prečo sa obyvatelia Kanady pretekajú v tom, kto si kúpi viac marihuany, práve vo Freshnews nájdeš odpoveď. 

Žilo to aj na Slovensku a v Česku a určite nás najviac potešil Rytmus, ktorý na svojom YouTube kanáli uverejnil pôvodnú verziu videoklipu Kures Funk z albumu Bengoro. Podľa všetkého by sme sa v dohľadnej dobe mohli dočkať aj ďalších legendárnych vizuálov v najvyššej možnej kvalite. 

Domov
Zdieľať
Diskusia