Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2018, 10:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dwayne Johnson sa po 18 týždňoch tvrdej diéty vysekal ešte viac, fanúšikovia sa už tešia na film Hobbs a Shaw

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Herec dosiahol všetko, čo si zaumienil.

Herec Dwayne Johnson sa nezastaví pred ničím. Za posledné roky sa objavil vo všemožných filmoch od rozprávok cez akčné trháky ako Rýchlo a zbesilo.

Práve v tejto sérii si zahral tvrdého muža Hobbsa, ktorý sa onedlho objaví v spin-off filme Hobbs and Shaw. Ako si zrejme zachytil, úlohu Shawa bude hrať Jason Statham, takže milovníci akcie a brutálnych bitiek sa majú na čo tešiť. 

Aby sa však The Rock dostal do ideálnej formy na natáčanie, posledných 18 týždňov strávil nepretržitou prácou. Deň čo deň hodiny makal v posilňovni, s čím mu pomáhal tréner Dave Rienzi.

Johnson napokon pridal na Instagram fotografiu zachytávajúcu vyrysovanú postavu, pričom v odkaze pod ňou nezabudol poďakovať ľudom okolo seba. Nielen rodine a trénerom, ale aj vedcom z NASA, pretože nejde len o správne nastavený jedálniček. Je potrebné sa zamerať na konzistenciu, celkový zdravotný stav či prevedenie cvičenia. Tréneri mu dokázali každý deň naordinovať na mieru ušitý tréning tak, ako sa cítil. Ak vstal z postele ľavou nohou, nemalo zmysel ho v posilňovni zničiť.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30

Režisér David Leitch pritom fanúšikom sľúbil, že vo filme Hobbs a Shaw sa bude intenzívnejšie zameriavať práve na dve hlavné postavy. Zatiaľ čo v ňom nebude chýbať hromada akcie a takzvané DNA séfie Rýchlo a zbesilo, Johnson a Statham otvoria úplne nový svet s nečakanými výzvami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dialed in & hit the mark. 260lbs of attitude & classy cuss words. After 18 weeks of disciplined diet & intense training, here’s where I landed my carcass for shooting my FAST & FURIOUS spin-off HOBBS & SHAW. Always room for improvements, but not too bad for a scarred up surgically repaired Brahma Bull who’s injuries always tell the story. Huge THANKS to my strength and conditioning coach @daverienzi for his masterful strategies that’s constantly shifting daily based on how I’m looking/feeling to achieve our goals. THANKS to EVERYONE in my inner circle (including the NASA scientists ) who support the big picture - my diet, training, health & wellness, balance, consistency and execution. Finally, THANKS TO ALL THE FANS. My people out there worldwide who buy into our grind belief and my philosophy that payin’ our dues is owed on a daily basis. Thanks for rockin’ with me — let’s have some fun and take this HOBBS & SHAW franchise to the next level. #HardestWorkerInTheRoom #Hobbs #NightlyTequilaDrinker

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Domov
Zdieľať
Diskusia