Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2018, 17:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dara Rolins vysvetľuje načasovanie uverejnenia skladby s Rytmusom

HUDBA DARA ROLINS RYTMUS
Uložiť Uložené

Po tom, čo Dara prišla so srdcervúcim vyjadrením k vymazaniu skladby 8. október, sme sa dočkali ďalšieho kroku, ktorý teraz dostáva vysvetlenie.

Ak pozorne sleduješ sociálne siete slovenských hudobníkov, tak už asi vieš, že ešte presne 8. októbra rozvírila Dara Rolins vody internetu vyjadrením, ktoré sa týkalo práve Rytmusovej skladby. Všetko dôležité vrátane Rytmusovej reakcie už nájdeš v predošlom článku a dnes si povieme o tom, čo sa odvtedy udialo. 

Speváčka totiž pár dní na to, presne 18. októbra, pridala na svoj oficiálny YouTube kanál starší track z minuloročného albumu ETC, ktorý nesie názov My Dvaja a hosťuje na ňom práve tretina Kontrafaktu. Každému racionálne zmýšľajúcemu človeku, pochopiteľne, napadlo, že ide o ďalší Darin krok, ktorým sa snaží Rytmusovi pripomenúť minulosť. Ten sa totiž viackrát vyjadril, že sa posunul ďalej a nemá dôvod vracať sa k predošlému vzťahu. 

Včera však Dara na svojom Instagrame prezradila, že išlo len o zlé načasovanie a pridanie skladby spoločne so zvyškom vecí z albumu má na starosti Ruka Hore, ktorá jej YouTube kanál spravuje. Ironicky sa im poďakovala a fanúšikovia sa tak dočkali vysvetlenia. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Už tretí deň sa zas rieši že som JA pridala na svoj youtubovy kanál duet s Rytmusom. Vraj si nedám pokoj a provokujem:) ☠.Nie ze by som bola taký sebestred a myslela si, že ste to všetci zaregistrovali, ale pre tých, ktorí áno, na upresnenieinterpreti riešia hudbu, cesty ako ju k vám dostať, už rieši niekto iný a ani v tomto prípade nejde o jedného človeka, ale tím ľudí, kde má každý na starosť niečo iné. O môj youtubový kanál sa starajú chlapci z @rukahore Je mi dosť jedno KEDY tam pridávajú ďalšie veci, viem len “čo”. Pridali VŠETKY pesničky z ETC, na ktoré NEbudeme točiť klip - nie LEN náš duet. To preto, aby bolo pre fanúšikov k dispozícii aspoň audio. Ináč, oceňujem váš timing @rukahoreV týchto pohnutých časoch sa mi takáto pekná kauzička extrémne hodí ☠))...

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domov
Zdieľať
Diskusia